Ertan Şahin Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #1 windows 8.1 tüm paketler türkçe kurulum için atarmısınız. Ve Enterprise nin performansı mı daha iyi yoksa pronun mu ?
windows 8.1 tüm paketler türkçe kurulum için atarmısınız. Ve Enterprise nin performansı mı daha iyi yoksa pronun mu ?
D deepdark0 Ziyaretçi 25 Mart 2015 #2 Buradan indireceğin program yardımı ile indirebilirsin istediğin sürümü. windows.microsoft.com: Create installation media for Windows 8.1 - Windows Help
Buradan indireceğin program yardımı ile indirebilirsin istediğin sürümü. windows.microsoft.com: Create installation media for Windows 8.1 - Windows Help
Ertan Şahin Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #3 Nasıl yapıcağımıda anlatabilirmisin ? Tüm paketler derken bir format usbsinde enterprise pro falan bir çoğunun olduğu bir link demiştim
Nasıl yapıcağımıda anlatabilirmisin ? Tüm paketler derken bir format usbsinde enterprise pro falan bir çoğunun olduğu bir link demiştim
D deepdark0 Ziyaretçi 25 Mart 2015 #4 Bunun ile iso dosyalarını indir , bu işlemi yapan programlar var. Onlar ile hazırlayabilirsin. Xboot ile Windows 8, 7 ve XP İçeren Çoklu Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Bunun ile iso dosyalarını indir , bu işlemi yapan programlar var. Onlar ile hazırlayabilirsin. Xboot ile Windows 8, 7 ve XP İçeren Çoklu Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Ertan Şahin Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #5 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal burdan 64 bit tüm sürümleri varmı peki bu linkte
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal burdan 64 bit tüm sürümleri varmı peki bu linkte
D deepdark0 Ziyaretçi 26 Mart 2015 #6 Ertan Şahin dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal burdan 64 bit tüm sürümleri varmı peki bu linkte Genişletmek için tıkla... Sadece Windows 8.1 64 bit Pro var. Verdiğim linkten program ile indirebilirsin. Sürümü seçip indireceksin.
Ertan Şahin dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal burdan 64 bit tüm sürümleri varmı peki bu linkte Genişletmek için tıkla... Sadece Windows 8.1 64 bit Pro var. Verdiğim linkten program ile indirebilirsin. Sürümü seçip indireceksin.
Ertan Şahin Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2015 #7 Verdiğin linkte w8.1 enterprise sürümü yok ?
D deepdark0 Ziyaretçi 26 Mart 2015 #8 Silinen üye dedi: Buradan indireceğin program yardımı ile indirebilirsin istediğin sürümü. windows.microsoft.com: Create installation media for Windows 8.1 - Windows Help Genişletmek için tıkla... Buradan program ile indirirsin.
Silinen üye dedi: Buradan indireceğin program yardımı ile indirebilirsin istediğin sürümü. windows.microsoft.com: Create installation media for Windows 8.1 - Windows Help Genişletmek için tıkla... Buradan program ile indirirsin.
Ertan Şahin Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2015 #9 indirdim o programı fakat 8.1, 8.1 pro, 8.1 single language çıkıyo başka dillere baktım ama yine çıkmıyo
indirdim o programı fakat 8.1, 8.1 pro, 8.1 single language çıkıyo başka dillere baktım ama yine çıkmıyo
D deepdark0 Ziyaretçi 26 Mart 2015 #10 Silinen üye dedi: Buradan indireceğin program yardımı ile indirebilirsin istediğin sürümü. windows.microsoft.com: Create installation media for Windows 8.1 - Windows Help Genişletmek için tıkla... Buradan program bütün sürümler iniyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2015
Silinen üye dedi: Buradan indireceğin program yardımı ile indirebilirsin istediğin sürümü. windows.microsoft.com: Create installation media for Windows 8.1 - Windows Help Genişletmek için tıkla... Buradan program bütün sürümler iniyor diye biliyorum.