İsmail Kılınç Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #1 Merhaba ben freedos işletim sistemli bir notebook alacağım windows 8.1 500 tl oldugu için yükletmedim bunu ücretsiz orijinalini indirebilirmiyiz ? ürün anahtarıni bilirsek otamatik orjinalmi yukluyor ?
Merhaba ben freedos işletim sistemli bir notebook alacağım windows 8.1 500 tl oldugu için yükletmedim bunu ücretsiz orijinalini indirebilirmiyiz ? ürün anahtarıni bilirsek otamatik orjinalmi yukluyor ?
Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #2 Ürün anahtarını bilirsek derken!? Her lisans ait olduğu makinada çalışır. Maksatını açarsan duruma göre yardımcı olurum.
Ürün anahtarını bilirsek derken!? Her lisans ait olduğu makinada çalışır. Maksatını açarsan duruma göre yardımcı olurum.
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #3 Korsana karşıyız. Öğrenci isen Dreamspark'tan ücretsiz alabilirsin. 500 TL değil birde. 350 TL olması lazım. Pro almanıza gerek yok.
Korsana karşıyız. Öğrenci isen Dreamspark'tan ücretsiz alabilirsin. 500 TL değil birde. 350 TL olması lazım. Pro almanıza gerek yok.
İsmail Kılınç Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #4 Aldığım bilgisayar monster tulpar t7 freedos işletim sistemi var windowsu ücretsiz kurmak istiyorum daha doğrusu para kalmadi.
Aldığım bilgisayar monster tulpar t7 freedos işletim sistemi var windowsu ücretsiz kurmak istiyorum daha doğrusu para kalmadi.
Kevlar Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #5 Batın bey, öğrenciye lisansı sınırsızmı yoksa deneme olarakmı veriyorlar? Edit: monsterBilgi, windows deneme sürümleri elbette mevcut. Bunun için sanırım enterprise sürümü veriliyor.
Batın bey, öğrenciye lisansı sınırsızmı yoksa deneme olarakmı veriyorlar? Edit: monsterBilgi, windows deneme sürümleri elbette mevcut. Bunun için sanırım enterprise sürümü veriliyor.
İsmail Kılınç Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2014 #6 Aynen lisansı ücretsiz mi veriyorlar Batın ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2014
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Aralık 2014 #7 Konu hakkında gerekli bilgiler sosyal içinde bulunmaktadır. İnceleyip bulabilirsiniz. Yasal olmayan paylaşım yasaktır.
Konu hakkında gerekli bilgiler sosyal içinde bulunmaktadır. İnceleyip bulabilirsiniz. Yasal olmayan paylaşım yasaktır.