Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Bugün FreeDos laptop elime ulaştı. Ben bu cihaza normalce kurulum yapmaya başladım. Ardından sistem kurmada acemi olduğum için orada 500gb lık HDD nin Sistem adlı diski sildim ve kurulum yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada cihaz; Asus X550jk. BIOS ayarlarını da söylerseniz iyi olur. İyi forumlar...
Eğer sildiysen orada sarı yıldız gibi birşey var yanında "Yeni" yazıyor. Ona bas boyut soracak hiç bir şeye basmadan tamam de . O diski oluşturacak ileri diyip kuruluma devam edebilirsin.
Evet. Denedim fakat bu kez hata veriyor. Kapatıp tekrar denediğimde ise "sistem ek bölümler oluşturacak" yazdıktan sonra aynı kalıyor. Hiçbirşey değişmiyor.
evet. denedim fakat bukez hata veriyor. kapatıp tekrar denediğimde ise "sistem ek bölümler oluşturacak" yazdıktan sonra aynı kalıyor. hiçbirşey değişmiyor.
Eğer hata verip kurulum ekranına geçmiyorsa kurulum dosyalarında sorun olabilir. Benim tavsiyem "mediacreationtool" adlı dosyayı indirerek çalıştırınız. Ardından kurmak istediğiniz iletim sistemini seçin. Sonra bilgisayara en az 8 Gb USB bellek takın ve programa kurulum dosyalarını USB belleğe kurmasını isteyin. Kurulum bitince o USB bellek ile sorun olmadan kurulum yapabilirsiniz. Sıkıntınız olursa söyleyin başka çözümlerimde var.