Çözüldü Windows 8.1 UEFI kurarken Sistem Diskini Silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense bukez o hatayı vermedi. Fakat bişey de yapmadı.
Az önce resimleri upload ederken hata oldu. İmgur a atcam.
Sürücü 0 bölüm 1 diye 13.5gb lik alan var. Onu da silmelimiyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne varsa silin ve orada .... GB ayrılmamış alan yazacak yeni diyerek diski oluşturun ve kuruluma devam edin.

Yardımlarınız için teşekkür ederim Ordaki 13.5gb lık alanı usb zannediyodum. Sorun çözüldü zamanınızı aldığım için özür diliyor, cahilliğimi kınıyorum Konu kapanabilir. Teşekkürler

Önemli değil

Arkadaşlar kusura bakmayın fakat yine elimi yüzüme bulaştırdım D diski yapmak istemiştim oysaki 100 GB'lık bölümü.
Bu arada resim upload ederken içi boş uyarısı alıyorum o yüzden anlatacağım.
97,66'lık sistem belleği (NTFS) var. 367.59 GB'lık RAW yeri var. C'ye nasıl ekleme yaparım bilgisi olan var mı?

Youtube kanalında adım adım format atma videosunu izlersen anlarsın.

Yani tekrar mı kurulum yapacağım?

Disk RAW olmamalı. RAW olması diskin bozuk olduğuna bile işaret edebilir. İlk olarak D falan oluşturmadan disk bölümleme ekranındaki tüm oluşmuş bölümleri tek bir hale gelecek şekilde silin. Daha sonra ayrılmamış alanı seçip kuruluma devam etmeye çalışın.

"yeni bölüm oluşturulamadı. hata:0xe070e880" hatası oluyor tekrardan
Ayrıca hata kodu yanlış.

Teşekkürler. Usb üzerinden format yaptım ve sorun düzeldi bu arada c yi diskin yavaş kısmına kurmuşum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…