Ömer Koç Hectopat Katılım 8 Ekim 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #1 UEFI laptop format attım fakat arada açılırken bip bipbipbipibp diye anakart ın markası amlebi çıkıyor ve orda kalıyor sadece doluyor gözüküyor kalıyor. Tekrar dan başlatıyorum düzeliyor sebebi nedir acaba ? Windows 8.1 kurmustum UEFI.
UEFI laptop format attım fakat arada açılırken bip bipbipbipibp diye anakart ın markası amlebi çıkıyor ve orda kalıyor sadece doluyor gözüküyor kalıyor. Tekrar dan başlatıyorum düzeliyor sebebi nedir acaba ? Windows 8.1 kurmustum UEFI.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Aralık 2014 #2 Cihazın modeli nedir ? RAM'leri test edebilirsiniz: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
Cihazın modeli nedir ? RAM'leri test edebilirsiniz: Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı
42SHADOWANK Hectopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2014 #3 Tam olarak aynı değil ama bendede buna benzer bir sorun olmuştu sorun ekran kartında idi.