Windows 8.1 UHD Graphics 600 sürücüsü destekliyor mu?

Arif2315

Hectopat
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
My site → arif0110.github.io
Anakart: ASUS Prime B650-PLUS WiFi
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 3060 12GB
RAM: Corsair Vengeance 32GB (2x16) DDR5 6400MT/s
Dün Windows 10'dan 8.1 geçtim ama bir türlü ekran kartı drıverını kuramadım.

Sistem nedir?

Hayır hocam desteklemiyor. İnf dosyasında değişiklilik yapmanız vs. gerekiyor illaki kurmak istiyorum diyorsanız ama yine de sağlıklı bir durum değil desteklemediği için farklı bir işletim sistemine geçmenizi tavsiye ederim driverlarınızı destekleyecek şekilde.

Intel in sitesinden bakabilirsin.

Maalesef işlemciniz yüzünden böyle sorunlar yaşıyorsunuz kasmalar donmalar SSD varsa veya yoksa satın alırsanız çok az bir faydası dokunur ama şimdi mesela tarayıcıya girmeniz gibi veya herhangi bir uygulama açtığınızda işlemciye yük bindikçe işlem sayısı arttıkça yine kasıcaktır SSD tavsiye ederler buradaki arkadaşlar muhtemelen ama ben size olacakları peşin peşin söylüyorum tek çareniz var güçlü bir bilgisayara geçiş yapmak veya satın almak.

bunu nasıl yapa bilirim şimdi driverpack kurum bilgisayara trojan geldi defender halletti ama

Buyrun ben size kolaylık olcak şekilde link göndereyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yardımım dokunduysa belirtirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…