T technopater Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Asus'un FreeDOS olan bir laptopunu alacağım. Bu işletim sistemini ona kuracağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Link: MICROSOFT WINDOWS ULTIMATE 8 1 TURKISH DVD - Teknosa Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2014
Arkadaşlar Asus'un FreeDOS olan bir laptopunu alacağım. Bu işletim sistemini ona kuracağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Link: MICROSOFT WINDOWS ULTIMATE 8 1 TURKISH DVD - Teknosa
erenisbilir Hectopat Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 269 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #2 Bunu banada sorabilirdin. Detaylar burada var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2014
Bunu banada sorabilirdin. Detaylar burada var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Ağustos 2014 #3 Teknosa ne saçmalamış yahu Windows 8'in Ultimate sürümü yok kafadan sürüm uydurmuşlar Oradan almayın buradan alın: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye
Teknosa ne saçmalamış yahu Windows 8'in Ultimate sürümü yok kafadan sürüm uydurmuşlar Oradan almayın buradan alın: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye
T technopater Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #4 Microsoft'un sitesinden sadece sanırım internet yoluyla alışveriş yapılıyor. İnternet yoluyla alışverişe güvenmiyorum. Başka ne önerebilirsiniz ?
Microsoft'un sitesinden sadece sanırım internet yoluyla alışveriş yapılıyor. İnternet yoluyla alışverişe güvenmiyorum. Başka ne önerebilirsiniz ?