Windows 8.1 Update 1 Uygulamalar Açılmıyor

illusion

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba herkese benim sorunum şu: Windows 8.1'i rahat rahat kullanıyordum update 1 gelene kadar. Update 1 geldikten sonra hiçbir uygulama açılmaz oldu.Uygulama derken Windows Mağazası,Ayarlar gibi uygulamaları açamıyorum. Açmaya çalıştığımda görev çubuğuna gidiyor. Her seferinde aynı sorun.Bilgisayarımda bir virüs programı yok ama Advanced SystemCare kurulu.

Update 1'i kurmadan önce bilgisayarımda yavaşlamalar da olmuştu. Genelde Windows'un yanına kurduğum Ubuntu'yu kullanıyorum. O yüzden indirdiklerime pek dikkat etmiyorum(Benim dışımda kullananlar da var Windows'u). Yüklenen bazı şeylerden virüs bulaşmış ta olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gorev cubuguna gidiyor derken ? Zaten uptade 1 ile baslangictaki uygulamalar gorev cubuguna kuculuyor. Bir resim atarmisin ?

Verdiğiniz programı çalıştırdım "bazı güvenlik ayarları eksik veya değiştirilmiş" onun altında da "bazı uygulamaların gerekli kaynaklara erişimi yok" yazıyor.Çözüm olarak güvenlik ayarlarını sıfırlıyor ama işe yaramadı.
Ekran kartımda pek iyi değil :) Mobile intel 965 express chipset family

Resim atar mısın demişsin.Resim atmama gerek yok uygulamaya tıklıyorum görev çubuğuna gönderiyor.Görev çubuğundayken tıklıyorum yine görev çubuğuna küçülüyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı