E egealp Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #1 1-2 haftadır böyle bir sorun yaşıyorum. Güncelleştirmeleri denetle yapsam dahi düzelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2015
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Ocak 2015 #2 Yükle de yine de. Yüklemesi gerek. Sorun çözülmezse bu aracı çalıştır: Windows Update bileşenlerini nasıl sıfırlarım?
Yükle de yine de. Yüklemesi gerek. Sorun çözülmezse bu aracı çalıştır: Windows Update bileşenlerini nasıl sıfırlarım?
4 4454 Kilopat Katılım 17 Haziran 2013 Mesajlar 1.589 Makaleler 2 2 Ocak 2015 #3 O gibi hatalar bazen benim bilgisayarımda da oluyor yeniden başlatıyorum düzeliyor. Düzelmezse bile yinede yükle butonuna tıkla. O kendi kendine yükleme yapar sonra düzelir.
O gibi hatalar bazen benim bilgisayarımda da oluyor yeniden başlatıyorum düzeliyor. Düzelmezse bile yinede yükle butonuna tıkla. O kendi kendine yükleme yapar sonra düzelir.
E egealp Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2015 #4 İlk başta yükle dedim indirmesine rağmen güncellemeleri kurmadı. Daha sonra verdiğin araçtan sorun çözüldü. Teşekkürler. @Recep Baltaş
İlk başta yükle dedim indirmesine rağmen güncellemeleri kurmadı. Daha sonra verdiğin araçtan sorun çözüldü. Teşekkürler. @Recep Baltaş