E Eker99 Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2015 #1 Bilgisayara recovery yapmıştım, update yapmaya çalışıyorum böyle kalıyor. Yardım edin lütfen.
H Hakan Bey Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 522 19 Haziran 2015 #2 Bilgisayarı baştan başlatıp tekrar deneyin. 1-2 saat ekranın o şekilde kalması normaldir. (İnternet download hızını 8 Mbps kabul ediyorum.)
Bilgisayarı baştan başlatıp tekrar deneyin. 1-2 saat ekranın o şekilde kalması normaldir. (İnternet download hızını 8 Mbps kabul ediyorum.)
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 19 Haziran 2015 #3 Windows Update Fix | Technopat Sosyal Bu aracı yönergeye göre çalıştırın. Güncellemeleri toplu olarak değil de tane tane yüklemeyi deneyin.
Windows Update Fix | Technopat Sosyal Bu aracı yönergeye göre çalıştırın. Güncellemeleri toplu olarak değil de tane tane yüklemeyi deneyin.
E Eker99 Hectopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #4 THE_MILLER dedi: Windows Update Fix | Technopat Sosyal Bu aracı yönergeye göre çalıştırın. Güncellemeleri toplu olarak değil de tane tane yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, çok sağolun düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2015
THE_MILLER dedi: Windows Update Fix | Technopat Sosyal Bu aracı yönergeye göre çalıştırın. Güncellemeleri toplu olarak değil de tane tane yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, çok sağolun düzeldi.