EnesYlmz Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 21 Mart 2021 #1 Bu hatayla ilgili ne yapmalıyım?
Çözüm EnesYlmz 21 Mart 2021 Sydraaa dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam, şimdi de BIOS'a girmiyor. Ne yapıp edip sorunu çözdüm. Şu aracı indirip Download Tweaking.com - Windows Repair - MajorGeeks all repair yaptım ve sorun çözüldü.
Sydraaa dedi: Maalesef hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam, şimdi de BIOS'a girmiyor. Ne yapıp edip sorunu çözdüm. Şu aracı indirip Download Tweaking.com - Windows Repair - MajorGeeks all repair yaptım ve sorun çözüldü.
KS KS EnesYlmz Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 21 Mart 2021 #11 AktifCan dedi: Sana kendi hazırladığım Windows 8.1 ISO dosyasını paylaşayım onu kur. Güncellemeler entegreli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Siz atın olmazsa deneyeyim. Sydraaa dedi: Hocam bilgisayarına bir reset atıp tekrar dener misiniz? Wi-Fi ile bağlanıyorsanız Ping dolayısıyla indirmiyor olabilir. Ethernet kablosu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyla bağlanıyorum. Baya reset attım ama hala aynı. Artı 0 Eksi
AktifCan dedi: Sana kendi hazırladığım Windows 8.1 ISO dosyasını paylaşayım onu kur. Güncellemeler entegreli. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Siz atın olmazsa deneyeyim. Sydraaa dedi: Hocam bilgisayarına bir reset atıp tekrar dener misiniz? Wi-Fi ile bağlanıyorsanız Ping dolayısıyla indirmiyor olabilir. Ethernet kablosu ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyla bağlanıyorum. Baya reset attım ama hala aynı.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 AktifCan dedi: Sana kendi hazırladığım Windows 8.1 ISO dosyasını paylaşayım onu kur. Güncellemeler entegreli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sıfırdan 8.1 mi yükleyeceksiniz hocam? ISO dosyası ne alaka? Artı 0 Eksi
AktifCan dedi: Sana kendi hazırladığım Windows 8.1 ISO dosyasını paylaşayım onu kur. Güncellemeler entegreli. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sıfırdan 8.1 mi yükleyeceksiniz hocam? ISO dosyası ne alaka?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 21 Mart 2021 #13 Windows 8.1 x64 Sydraaa dedi: Arkadaşa sıfırdan 8.1 mi yükleyeceksiniz hocam? ISO dosyası ne alaka? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yeni yüklediği için yeni kurduğunu düşündüm. Artı 0 Eksi
Windows 8.1 x64 Sydraaa dedi: Arkadaşa sıfırdan 8.1 mi yükleyeceksiniz hocam? ISO dosyası ne alaka? Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri yeni yüklediği için yeni kurduğunu düşündüm.
KS KS EnesYlmz Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 21 Mart 2021 #14 Hocam daha dün format attım.Hem windows update sorunu alıyorum. Hem de net framework yüklenmiyor. Artı 0 Eksi
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #15 EnesYlmz dedi: Hocam daha dün format attım. Hem Windows Update sorunu alıyorum. Hem de net Framework yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'u ISO dosyası üzerinden mi HDD'ye yüklediniz? Artı 0 Eksi
EnesYlmz dedi: Hocam daha dün format attım. Hem Windows Update sorunu alıyorum. Hem de net Framework yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Windows'u ISO dosyası üzerinden mi HDD'ye yüklediniz?
KS KS EnesYlmz Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 21 Mart 2021 #16 Sydraaa dedi: Windows'u ISO dosyası üzerinden mi HDD'ye yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Usb den format attım. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Windows'u ISO dosyası üzerinden mi HDD'ye yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Usb den format attım.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #17 EnesYlmz dedi: USB'den format attım. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden mi indirdiniz? Yoksa YouTube'dan birinden mi? Artı 0 Eksi
EnesYlmz dedi: USB'den format attım. Genişletmek için tıkla... Hocam ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden mi indirdiniz? Yoksa YouTube'dan birinden mi?
KS KS EnesYlmz Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 21 Mart 2021 #18 Sydraaa dedi: Hocam ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden mi indirdiniz? Yoksa YouTube'dan birinden mi? Genişletmek için tıkla... Windows un kendi sitesinden. Artı 0 Eksi
Sydraaa dedi: Hocam ISO dosyasını Windows'un kendi sitesinden mi indirdiniz? Yoksa YouTube'dan birinden mi? Genişletmek için tıkla... Windows un kendi sitesinden.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 21 Mart 2021 #19 EnesYlmz dedi: Hocam daha dün format attım.Hem windows update sorunu alıyorum. Hem de net framework yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Sen benim dediğim gibi benim ISO'yu kur. DirectPlay .NET 3.5 etkin, Redist, DirectX 9 .NET 4.8 ve DaRT güncellemeler yüklü. İndirip kur. Boş yere güncelleme derdiyle kafanı yorma. Artı 0 Eksi
EnesYlmz dedi: Hocam daha dün format attım.Hem windows update sorunu alıyorum. Hem de net framework yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Sen benim dediğim gibi benim ISO'yu kur. DirectPlay .NET 3.5 etkin, Redist, DirectX 9 .NET 4.8 ve DaRT güncellemeler yüklü. İndirip kur. Boş yere güncelleme derdiyle kafanı yorma.
KS KS EnesYlmz Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 21 Mart 2021 #20 AktifCan dedi: Sen benim dediğim gibi benim ISO'yu kur. DirectPlay .NET 3.5 etkin, Redist, DirectX 9 .NET 4.8 ve DaRT güncellemeler yüklü. İndirip kur. Boş yere güncelleme derdiyle kafanı yorma. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sıkıntı yok demi İSO da. Valorant tarzı oyunlar oynayabilir miyim ? Artı 0 Eksi
AktifCan dedi: Sen benim dediğim gibi benim ISO'yu kur. DirectPlay .NET 3.5 etkin, Redist, DirectX 9 .NET 4.8 ve DaRT güncellemeler yüklü. İndirip kur. Boş yere güncelleme derdiyle kafanı yorma. Genişletmek için tıkla... Hiç bir sıkıntı yok demi İSO da. Valorant tarzı oyunlar oynayabilir miyim ?