Windows 8.1 Update sonrası kasma

Rocqer

Hectopat
Yer
Samsun, Turkey
Daha fazla  
8.1 yaptıkdan sonra nette gezerken kasmalar olmaya başladı. Google chrome kullanıyorum.

Bütün driverlar yüklü mü ? Normal hız düşüklüğü olabilir.

Ever Driver Booster ile baktım hepsi güncel genelde facebookta aşağıya inerken kasma cok oluyor. Cpu %100'e cıkıyor bundan da olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet olabilir. Görev Yöneticisinin fotoğrafını paylaşır mısın?

Su an böyle gözüküyor ama ilk actım zaman cpu %100 gösteriyor sora düşüyor.
Facebookta aşağıya inerken gezinirken %100 cıkıyor.
Ne yapmamı öneriyorsunuz windows 8 e geri mi dönmeliyim?

O.c yaptınız mı? Eger yapmadiysan darbogaz olabilir.

4b ram
Pentium e6500 işlemcim var.

Bios default system bios yazıyor, bir de verdiniz driver programını beceremedim başka verebilir misiniz?

4GB Ram ile 64Bit işletim sistemi kullanıyorsanız bunu yapar. Windows'u update etmeniz ile bir alakası yoktur. Aksi takdirde update bilgisayarınızı hatalardan kurtarır ve daha stabil hale getirir. Bu yüzden cihaz hızlanır. Eğer 64Bit ise 32Bite geçin farkı göreceksiniz. Ayrıca bilgisayarınızda o kadar çok işlem açık ki. Görev yöneticisindeki gereksiz herşeyi kapatın. Biz sizden grev yöneticisiinin performans sekmesini atmanızı istedik.

Evet 64 bit kullanıyorum ama bana 64 bit kullanmayı tavsiye ettiler 32bit kullandım zaman 3 gb ram kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…