Merhaba arkadaşlar.
Laptobumda windows 8.1 yüklü, kurtarma kısmından ''Sistem görüntüsü'' oluşturup flas belleğe atarak daha sonra yeni aldığım kasada windows kurabilir miyim?
Şuan widows 8.1 kurmak için ayrıca bunu yapıyorum. ''Resimlerde''
Resimdeki yerden iso dosyası olarak indir seçeneğini seçerek indirdiriyorum.
Bu arada ne kayıt oldum ne de öğrenci kaydıyla indirilen siteye girdim. araştırırken burayı buldum.
İndirmeden önce iki seçenek vardı. Biri ''iso olarak indir'' diğeri ''Flaş belleğe'' indir diye.
Buradan indirdiğim iso dosysını yazdırıp kullanabilir miyim?
Arkadaşlar reherleri detaylı inceledim ve okudum. Ancak burada önemli bir noktaya değinmek istiyorum.
Rehberlerdeki gibi Öğrenci sürümü indirilen yerden yapmadım. Yada herhangi bir siteden kayıt olup indirmedim arkadaşlar.
Sanırım bu kısmı tam anlaşılamadı. Bunu widowsta ''yükleme medyası oluşturma'' adında bir bölümden yaptım. Ayrıca üye girişi vs.. yapmadan.
Sonrada önüme gelen iki seçenekten biri olan ''iso olark kaydet'' kısmını kullandım. Bu arada rüfus kullandım.
Biraz araştırdım hiç bir yerde benim indirme yöntemimle ilgili bir açıklama yok.
Genelde öğrenci olanlar için ücretsiz indirme yöntemlerinden bahsedilmiş ama benim öğrencilik bir durumumda yok malesef.
@Silinen üye Dreemspark benim işime yaramıyor malesef öğrenci olmadığım için. Öğrenci olmayanlar nasıl alabilir gibi birşeyden bahsilmiyor.