Çözüldü Windows 8.1 USB BOOT Etmeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enesozkan10

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle BIOS'um zaten UEFI'dir. Diğer konularda Recep Abi'nin verdiği Win 8.1'i indirip yine aynı yerde verilen yerden Rufus'u indirip gösterildigi gibi yazdim. BOOT'ta UEFI olan yere tiklayip kurmaya çalışıyorum, Windows normal olarak başlıyor. Farklı bir USB'ye yeniden yazdım yine aynı şey oldu. Başkaları aynı problemi secure BOOT'u kapatarak çözmüş ama onların BIOS'u UEFI değil benim BIOS'umda öyle bir yer bulamadım. Lütfen yardım bir türlü anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet o kısmı hallettim ancak şimdi de şöyle bi hatayla karşılasiyorum:

Windows bu diske yüklenenmez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var

@Recep Baltaş 'ın videosundaki gibi yaptım ama bende hata alıyorum.

Evet o kısmı hallettim ancak şimdi de şöyle bi hatayla karşılasiyorum:

Windows bu diske yüklenenmez. Seçilen diskte MBR bölüm tablosu var. EFI sistemlerde, Windows yalnızca GPT disklere yüklenebilir.
Ben araştırarak buldum tüm diskleri silmen gerekiyor.

Tamamdır sorun halloldu dediğin gibi tüm diskleri silip yeniden parçaladım ve bu sefer kurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…