M mexas Hectopat Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2014 #1 Merhaba. Ben geçen gün bilgisayarı win 7 ultimate'den win 8.1 pro ya yükselttim. Yalnız Windows 8 usb beleğimi açmaya çalıştımda erişim engellendi hatası veriyor. İnternete bir kaç çözüm aradım ama bulamadım. Ne yapmalıyım sizce ?
Merhaba. Ben geçen gün bilgisayarı win 7 ultimate'den win 8.1 pro ya yükselttim. Yalnız Windows 8 usb beleğimi açmaya çalıştımda erişim engellendi hatası veriyor. İnternete bir kaç çözüm aradım ama bulamadım. Ne yapmalıyım sizce ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Ocak 2014 #2 USB belleğinizde virüs olma ihtimali çok yüksek. Belleğin harfini adres çubuğuna girip Enter'a basın ve öyle açmayı deneyin belleğinizi.
USB belleğinizde virüs olma ihtimali çok yüksek. Belleğin harfini adres çubuğuna girip Enter'a basın ve öyle açmayı deneyin belleğinizi.