Windows 8.1 USB Görmeme sorunu

CaSuS

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün bilgisayarı 8.1'e güncelledim. Yaklaşık olarak 3.5 GB dosya indirdi. Herşey iyi güzel fakat bir sorun ortaya çıktı. Bugün yeni bir Navigasyon aldım güncelleme yapacaktım ama usb bir türlü görmedi, herhalde sorun var dedim sonra telefondan bilgisayara resim atacaktım o da görmüyor.

Telefon şarj oluyor ama bilgisayar ekranına klasörde aç veya tarama diye birşey gelmiyor ancak güç geliyor. Normalde bilgisayarımdan cihazı görüyordum, şimdi o da gözükmüyor. Aygıt yöneticisinden kontrol ettim yüklü, bir kaç driver yükledim o da olmadı. Bana ne önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart sürücülerini sitesinden indirip kurmayı deneyin.

Anakart sürücülerini sitesinden indirip kurmayı deneyin.

Hocam çoğunu güncelledim acaba doğru yer mi ? burasıysa 3 tane var hangisi anlamadım ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen heralde geri dönmek istiyorsun söylediklerinden anlaşılan o. Çünkü aygıtlar hakkında hiçbir bilgi vermemişsin. Aygıt yöneticisinden görüntü paylaşılmamaış, hangi sürücüler yüklü yazılmamış. Daha bir süür bilgi gerekli. Kısaca yüklü olan sürücüleri kaldır, sonra güncel sürücüleri yükle.
Bu şekilde önceden çalışanlar en azından çalışacaktır. Navigasyon için ise model belirt, aygıt yöneticisinde ne oalrak görüyor? Aygıt kimliği nedir bunları yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…