Murat_Durmus Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #1 Windows 8.1 Usb den format atmak istiyorum ancak flash diski seçtikten sonra Hardvare Monitor ekranı geliyor ve burada kalıyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
Windows 8.1 Usb den format atmak istiyorum ancak flash diski seçtikten sonra Hardvare Monitor ekranı geliyor ve burada kalıyor. Lütfen yardım edin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ocak 2015 #2 Anakart modeli nedir ? 8.1 USB belleğini GPT olarak hazırladıysan boot etmeyebilir. MBR olarak tekrar yazdırıp dene.
Anakart modeli nedir ? 8.1 USB belleğini GPT olarak hazırladıysan boot etmeyebilir. MBR olarak tekrar yazdırıp dene.
Murat_Durmus Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2015 #3 MF dedi: Anakart modeli nedir ? 8.1 USB belleğini GPT olarak hazırladıysan boot etmeyebilir. MBR olarak tekrar yazdırıp dene. Genişletmek için tıkla... MBR olarak hazırladım ve sorun çözüldü ancak imla hatasından dolayı engelim olduğu için cevaplayamadım. Çok teşekkürler.
MF dedi: Anakart modeli nedir ? 8.1 USB belleğini GPT olarak hazırladıysan boot etmeyebilir. MBR olarak tekrar yazdırıp dene. Genişletmek için tıkla... MBR olarak hazırladım ve sorun çözüldü ancak imla hatasından dolayı engelim olduğu için cevaplayamadım. Çok teşekkürler.