fthdmr Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 12 19 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar windows 8.1'i USB'ye kurdum fakat USB'den boot edemiyorum. Bios'a geldiğimde okuyucuyu USB olarak değiştiremiyorum. Sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
Arkadaşlar windows 8.1'i USB'ye kurdum fakat USB'den boot edemiyorum. Bios'a geldiğimde okuyucuyu USB olarak değiştiremiyorum. Sorunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Mayıs 2014 #2 Anakartınız nedir ve USB'ye hangi programla yazdınız ? USB bellekler ayrıca BIOS'ta USB-HDD ya da doğrudan HDD altında gözükmekte.
Anakartınız nedir ve USB'ye hangi programla yazdınız ? USB bellekler ayrıca BIOS'ta USB-HDD ya da doğrudan HDD altında gözükmekte.
fthdmr Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 12 19 Mayıs 2014 #3 Laptop asus k53sv model. Sistemi usb ye Windows 7 USB/DVD Download Tool ile kurdum Usb hdd ya da hdd olarak hic birsey gozukmuyor. Sadece 2 secenek mevcut. Onlarinda usb ile pek bi alakalari yok.
Laptop asus k53sv model. Sistemi usb ye Windows 7 USB/DVD Download Tool ile kurdum Usb hdd ya da hdd olarak hic birsey gozukmuyor. Sadece 2 secenek mevcut. Onlarinda usb ile pek bi alakalari yok.