Windows 8.1 USB'den kurulumda mavi ekran hatası

pier0ws

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum.

USB'den windows 8.1 kurarken 5 aşamayı geride bırakınca bilgisayar yeniden başlatılmalı diyor ve 10 saniye içinde yeniden başlatıyor. Ardından kurulumun en başına dönüyoruz. Bu kez de bu 5 aşamayı başarılı bir şekilde geçtikten sonra

bu hata ile karşılaşıyorum. Çok sık karşılaşılan bir sorun ve bu forumdaki konularıda okudum denedim bir çözüme ulaşamadım. Farklı kaynaklardan indirdiğim farklı windows 8.1 kurulumlarını denedim başarılı olamadım. Çözüm önerisi olan var mı?

Tekrardan iyi geceler diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu videoya göz atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi geceler.

Bu tam benim sıkıntım değil zannedersem ben format atmaya çalışırken bu hata ile karşılaşıyorum. Yine de ilgin için teşekkür ederim.

Saat 3'e geliyor neredeyse öyle uykuluyum ki bir bilsen. Bende yeni format attım tüm sürücüleri kurdum bir tek AMD sürücüm kaldı onuda kuruyorum. Yarın yardım etmeye devam ederim.

Teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum.

Aynı sorun bendede vermişti sorun windows 8'in yükleme sistemi ram'dan Kaynaklanıyor rami değiştirdim sorun düzeldi.

sorun zannedersem ram den kaynaklı. başka bir arkadaşıma aynı şekilde, aynı setup ile başarılı bir şekilde windows 8.1i kurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…