ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Normalde kolayca format atabiliyordum ancak Rufus programı ile tekrar yaptım. Sonra da BIOS'a baktım, yok. Kurtarma seçeneklerinden yeniden başlattım, yine görmüyor USB'yi. Bir de çok garip bir logo var USB'de.
Normalde kolayca format atabiliyordum ancak Rufus programı ile tekrar yaptım. Sonra da BIOS'a baktım, yok. Kurtarma seçeneklerinden yeniden başlattım, yine görmüyor USB'yi. Bir de çok garip bir logo var USB'de.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.631 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 14 Mayıs 2021 #2 Sisteminize göre GPT olaral mı MBR olarak mı yazdırdınız? Artı 0 Eksi
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2021 #3 Benim de başıma geldi. USB'yi temizleyip bu sefer rufus ile değil microsoft'un aracı ile yapın. Artı 0 Eksi
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 Tekin Alakuş dedi: Sisteminize göre GPT olaral mı MBR olarak mı yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... Windows 7 GPT diye duyduğum için GPT olarak yaptım. Emre SÜRER dedi: Benim de başıma geldi. USB'yi temizleyip bu sefer rufus ile değil microsoft'un aracı ile yapın. Genişletmek için tıkla... ISO ile yapmıştım. Onu nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Sisteminize göre GPT olaral mı MBR olarak mı yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... Windows 7 GPT diye duyduğum için GPT olarak yaptım. Emre SÜRER dedi: Benim de başıma geldi. USB'yi temizleyip bu sefer rufus ile değil microsoft'un aracı ile yapın. Genişletmek için tıkla... ISO ile yapmıştım. Onu nasıl yapacağım?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.631 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 14 Mayıs 2021 #5 ArdaTR564 dedi: Windows 7 GPT diye duyduğum için GPT olarak yaptım. Genişletmek için tıkla... MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Windows 7 GPT diye duyduğum için GPT olarak yaptım. Genişletmek için tıkla... MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 14 Mayıs 2021 #6 MBR ile deneyin Artı 0 Eksi
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #7 Tekin Alakuş dedi: MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum, 10 dakika sonra yazarım. Tekin Alakuş dedi: MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı yaa. Aynı logo yine geldi. içindeki autorun dosyasını silince logo gidiyor. Son düzenleme: 14 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum, 10 dakika sonra yazarım. Tekin Alakuş dedi: MBR olarak yazdırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı yaa. Aynı logo yine geldi. içindeki autorun dosyasını silince logo gidiyor.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.631 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 14 Mayıs 2021 #8 ArdaTR564 dedi: Deniyorum, 10 dakika sonra yazarım. Yine olmadı yahu. Aynı logo yine geldi. İçindeki autorun dosyasını silince logo gidiyor. Eki Görüntüle 1022819 Genişletmek için tıkla... O logo bende de oluyordu nornal, BIOS'da Boot mode diye bir seçenek varsa onu legacy yapın. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Deniyorum, 10 dakika sonra yazarım. Yine olmadı yahu. Aynı logo yine geldi. İçindeki autorun dosyasını silince logo gidiyor. Eki Görüntüle 1022819 Genişletmek için tıkla... O logo bende de oluyordu nornal, BIOS'da Boot mode diye bir seçenek varsa onu legacy yapın.
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #9 Boot mode diye bir seçenek yok. Tekin Alakuş dedi: O logo bende de oluyordu nornal, BIOS'da Boot mode diye bir seçenek varsa onu legacy yapın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Boot mode diye bir seçenek yok. Tekin Alakuş dedi: O logo bende de oluyordu nornal, BIOS'da Boot mode diye bir seçenek varsa onu legacy yapın. Genişletmek için tıkla...
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.631 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 14 Mayıs 2021 #10 ArdaTR564 dedi: Boot mode diye bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Boot menü üzerinde gözüküyor mu USB? Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Boot mode diye bir seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Boot menü üzerinde gözüküyor mu USB?