Windows 8.1 Uygulama Bildirimlerini Açma

NvdiaAti

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Halihazırda Windows 8.1 pro 64bit kullanıyorum. Windows phonelarda ki bildirim sesleri yada kutucukları bu sistemde de kullanılabiliyor mu ? Outlook , gmail vb. yerlerden e posta geldiğinde sağ yukarda bildirim gelmesi (bknz. Mağazadan uygulama yüklendiğinde gelen kutucuk gibi ) sağlanabilir mi ?

Ülkede önemli haberler olduğunda, sağ üst köşeden bi kutucuk fırlıyor. Sadece bunu biliyorum

Posta uygulama ayarlarına girip E-Posta bildirimlerini Tüm e-postalar yaparsan her e-posta geldiğinde bildirim alırsın:

Eki Görüntüle 18066

Aynı bu yöntemle farklı uygulamaların da bildirimlerini açabilirsin.

SS de ki ayarlar arayüzde ki outlook uygulamasında mı yoksa outlook.com da mı ?

Edit: Buldum. Uyguladım. Bekliyorum şu an.

Sağlanabilir. Nasıl olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok ama benimki otomatik olarak veriyor bildirim .

Outlook bildirimleri mi sadece ? Başka uygulamalarda da bildirim alıyor musunuz ?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla sadece mağazadan aldığınız uygulamalar da alınıyor. Minion Rush adlı oyunu indirdiğimde yaklaşık saatte 1 kez bildirim geliyordu.

Yeni e postalar gelmesine rağmen bildirimler almıyorum ayarları belirttiğiniz gibi yaptım.

Posta uygulamasında kaç adet mail hesabın var ? E-postalar gelen kutusuna geliyor değil mi, spam falan değildir umarım.
Bir tane outlook hesabı var posta uygulamasında. Ancak arayüzdeki outlook uygulamasına anlık gelmiyor mesajlar. İlk outlook.com a geliyor .

Yeni eposta indir > ögeler geldikçe
E posta indirme aralıgı > son 3 gün
E posta bildirimlerini göster >tüm e postalar seçili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…