M MelihKzs Hectopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #1 İnternetten indirdigim program soyle bir hata veriyor: (restrart yaptım düzelmiyor.) Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş sende bir el atsan fena olmaz. tamamdır çözüldü. Birden bire çalışmaya başladılar. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2015
İnternetten indirdigim program soyle bir hata veriyor: (restrart yaptım düzelmiyor.) Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş sende bir el atsan fena olmaz. tamamdır çözüldü. Birden bire çalışmaya başladılar.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 22 Temmuz 2015 #2 Hatalı inmiştir. Tekrar indirdiğinizde çözülecektir. Ayrıca bu durum başka uygulamalarla da olursa chkdsk komutunu uygulamanız önerilir.
Hatalı inmiştir. Tekrar indirdiğinizde çözülecektir. Ayrıca bu durum başka uygulamalarla da olursa chkdsk komutunu uygulamanız önerilir.
Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #3 MelihKzs dedi: İnternetten indirdigim program soyle bir hata veriyor: (restrart yaptım düzelmiyor.) Eki Görüntüle 89828 Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş sende bir el atsan fena olmaz. tamamdır çözüldü. Birden bire çalışmaya başladılar. Genişletmek için tıkla... nerden indirdiz
MelihKzs dedi: İnternetten indirdigim program soyle bir hata veriyor: (restrart yaptım düzelmiyor.) Eki Görüntüle 89828 Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş sende bir el atsan fena olmaz. tamamdır çözüldü. Birden bire çalışmaya başladılar. Genişletmek için tıkla... nerden indirdiz