bysekowest Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #1 Windows 8.1 de arkadaşımın bilgisayarında aynı diyer windowslarda olduğu gibi sağ üstte çarpı işareti çıkıyor. Acaba bunu nasıl yapabildi. Aynı zamanda simge durumuna küçültme ve aşağı atmada var. Alt f4 yapmaya gerek kalmıyor. Bende istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2014
Windows 8.1 de arkadaşımın bilgisayarında aynı diyer windowslarda olduğu gibi sağ üstte çarpı işareti çıkıyor. Acaba bunu nasıl yapabildi. Aynı zamanda simge durumuna küçültme ve aşağı atmada var. Alt f4 yapmaya gerek kalmıyor. Bende istiyorum.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 26 Nisan 2014 #2 Update 1 yapmıştır. Windows update e gir güncellemeleri denetle de ve sende aynı işlemleri yap.
alicansaglam Hectopat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 196 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2014 #3 Update 1 herkese sunuldu mu bilmiyorum ama Windows Update sunucularına yüklendi. Windows 8.1 Update 1'i Ücretsiz Yükleyin! » Technopat
Update 1 herkese sunuldu mu bilmiyorum ama Windows Update sunucularına yüklendi. Windows 8.1 Update 1'i Ücretsiz Yükleyin! » Technopat