M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar ben Windows'un uygulamalarını açmak istiyorum fakat uygulamaları bende hiçbir şey olmadığı halde tüm Windows uygulamaları bozuldu. Lütfen yardım edin, bunun hakkında ne yapabilirim ? Nasıl düzelebilir bu sorun arkadaşlar ? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2015
Arkadaşlar ben Windows'un uygulamalarını açmak istiyorum fakat uygulamaları bende hiçbir şey olmadığı halde tüm Windows uygulamaları bozuldu. Lütfen yardım edin, bunun hakkında ne yapabilirim ? Nasıl düzelebilir bu sorun arkadaşlar ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Temmuz 2015 #2 Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırla. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
Uygulama sorun gidericisini çalıştırıp onarın. http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=271185 Şayet olmazsa mağazayı sıfırla. Komut istemini (cmd) yönetici olarak açıp alttaki komutu girip enterlayın. Kod:Panoya kopyala powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML Mağaza önbelleğini de sıfırlayabilirisniz. Başlat çalıştıra WSReset.exe yazıp enterlayın. Bunlar olmazsa yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup o hesap üzerinden devam edin.
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #3 Abi bu çözümü yaptım ama sadece mağaza çalışıyor şuan diğer uygulamalar hala bozuk.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Temmuz 2015 #4 Hangi çözümü yaptın ? Ben orada çözümler sundum. Yeni yönetici hesabı açtın mı ?
M Mustafa Durak Hectopat Katılım 15 Ekim 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2015 #5 Hepsini denedim ama sadece mağaza açılıyor. Hayır açmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2015
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Temmuz 2015 #6 O zaman hepsini denemedin. Yeni bir yönetici hesabı açmak zor olmasa gerek.