Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #1 Windows 8.1'e uygulamalar açılmıyor. Mağazaya giremiyorum. Videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Windows 8.1'e uygulamalar açılmıyor. Mağazaya giremiyorum. Videosu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ekim 2013 #2 Komut istemini yönetici olarak açıp sfc /scannow yazıp enterlayın. Onarımın ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından mağazaya tekrardan girin fakat bir süre sabit bekleyin, videodaki gibi durmadan çıkış yapıp girmeyin.
Komut istemini yönetici olarak açıp sfc /scannow yazıp enterlayın. Onarımın ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Ardından mağazaya tekrardan girin fakat bir süre sabit bekleyin, videodaki gibi durmadan çıkış yapıp girmeyin.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #3 Yaptım sonradan bişey daha yazıyoduk onuda yaptım. Olmadı videoda zaten ben çıkmıyorum o atıyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ekim 2013 #4 Yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Bilgisayarı yeniden başlatıp o hesap üzerinden oturum açın. Tekrardan mağazaya girmeyi deneyin.
Yeni bir yönetici kullanıcı hesabı oluşturun. Bilgisayarı yeniden başlatıp o hesap üzerinden oturum açın. Tekrardan mağazaya girmeyi deneyin.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2013 #5 Yeni hesap açınca oldu da başka yapıcak bir şey yok mu ? Bıktım artık format atmaktan.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ekim 2013 #6 Diğer hesabındaki belgeleri o hesaba aktarıp yeni açtığın hesap üzerinden devam edeceksin. Format atmayı gerektiren bir durum yok
Diğer hesabındaki belgeleri o hesaba aktarıp yeni açtığın hesap üzerinden devam edeceksin. Format atmayı gerektiren bir durum yok
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Ekim 2013 #7 Berke Kan dedi: Yeni hesap açınca oldu da başka yapıcak bir şey yok mu ? Bıktım artık format atmaktan. Genişletmek için tıkla... Format atmaktan bıktıysan her format attıktan sonra çöp programlar kurmayı ya da aktivatörler kullanmayı bırak.
Berke Kan dedi: Yeni hesap açınca oldu da başka yapıcak bir şey yok mu ? Bıktım artık format atmaktan. Genişletmek için tıkla... Format atmaktan bıktıysan her format attıktan sonra çöp programlar kurmayı ya da aktivatörler kullanmayı bırak.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2013 #8 Tamam, çok naziksiniz.