FabbLeD Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #1 İnternetteki satış fiyatları arasında 200 TL'lik bir fark var.İkisi arasında çok büyük farklar var mı (hız, performans vb.) ? 8.1 de her şey için yeterli olur mu ?
İnternetteki satış fiyatları arasında 200 TL'lik bir fark var.İkisi arasında çok büyük farklar var mı (hız, performans vb.) ? 8.1 de her şey için yeterli olur mu ?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 2 Mart 2015 #2 Hız performans olarak bir fark yok. Pro modeli daha çok bilgisayar yazılımcıları ve programcıları için, normal kullanıcılar için Windows 8.1 yeterli.
Hız performans olarak bir fark yok. Pro modeli daha çok bilgisayar yazılımcıları ve programcıları için, normal kullanıcılar için Windows 8.1 yeterli.
FabbLeD Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #3 Fiyat farkı bu kadar olunca ben de merak etmiştim, teşekkürler.
Eren Can Özdemir Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #4 Ben sıfır liraya Windows 8.1 pro yüklerken siz 350 lira verip Pro kullanamıyorsunuz Korsana geçin, kalan paraya da güzel bir donanım alırsınız
Ben sıfır liraya Windows 8.1 pro yüklerken siz 350 lira verip Pro kullanamıyorsunuz Korsana geçin, kalan paraya da güzel bir donanım alırsınız