Eniyom Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda windows 8.1 uefi var buna nasıl dual boot la mac os x yosemite kurarım ve windows daki dosyalar gitmez ?
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda windows 8.1 uefi var buna nasıl dual boot la mac os x yosemite kurarım ve windows daki dosyalar gitmez ?
Celal Yıldız Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 70 Yer Antakya,Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2014 #2 OS X 10.10 Yosemite RAW İmajı Bu linkte zaten herşey açık bir şekilde anlatılmış. Umarım yardımcı olur
OS X 10.10 Yosemite RAW İmajı Bu linkte zaten herşey açık bir şekilde anlatılmış. Umarım yardımcı olur
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Ekim 2014 #3 Dual Boot için bu rehbere bakabilirsiniz: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat
Dual Boot için bu rehbere bakabilirsiniz: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi - Technopat
Eniyom Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #4 ne yaptıysam olmadı drivers sonuna gelene kadar iyi ama sonra arttılar çıkmaya başlıyor sonra yeniden windows dan boot ediyor lütfen yrdım edin
ne yaptıysam olmadı drivers sonuna gelene kadar iyi ama sonra arttılar çıkmaya başlıyor sonra yeniden windows dan boot ediyor lütfen yrdım edin
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Ekim 2014 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehber sana yardımcı olabilir. Ama bunda Windows 8.1 ile Windows 10'un dual boot işlemini yapıyorlar. Bu arada profil resmini ne zaman görsem ben ne zaman bu konuya mesaj attım? Diyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu rehber sana yardımcı olabilir. Ama bunda Windows 8.1 ile Windows 10'un dual boot işlemini yapıyorlar. Bu arada profil resmini ne zaman görsem ben ne zaman bu konuya mesaj attım? Diyorum.
Eniyom Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #6 yok kardeş o windows için sorunu bir çözemedim ya