Windows 8.1 ve Windows 10 Boşta RAM Kullanıyor

Kücükönder

Centipat
İşlemci: İ5-8400 2.70GHz
RAM: 8 GB DDR4 2400MHZ
Ekran Kartı: GTX1050 Ti

PUBG Mobile oynarken belirli süreden sonra RAM'ler %99 cıkmaya başlıyor. emülatör cökmesinden sonra büyük ihtimal arka planda o uygulamaları kapatmıyor. Görev yöneticisinde yüksek bellek kullanan uygulama yok. Regeditden "Ndu" ve "Performans" Hizmetini devre dışı bıraktım. Yine cözüm olmadı. Tekrardan Kasaya ek 8 GB RAM takviye ettim yeni aldığım modülde bile aynısını yapıyor 2 işletim sistemini test ettim cıldırmak üzereyim lütfen bir el atın. Daha önce bir sıkıntısı yoktu bu şekilde sadece uygulamaları açıp kapattıktan sonra bu hale geliyor. 10 Saat boşta beklettiğimde aynı problemi yaşamadım.

İşlemci: İ5-8400 2.70GHz
RAM: 8 GB DDR4 2400MHZ
Ekran Kartı: GTX1050 Ti

PUBG Mobile oynarken belirli süreden sonra RAM'ler %99 cıkmaya başlıyor. emülatör cökmesinden sonra büyük ihtimal arka planda o uygulamaları kapatmıyor. Görev yöneticisinde yüksek bellek kullanan uygulama yok. Regeditden "Ndu" ve "Performans" Hizmetini devre dışı bıraktım. Yine cözüm olmadı. Tekrardan Kasaya ek 8 GB RAM takviye ettim yeni aldığım modülde bile aynısını yapıyor 2 işletim sistemini test ettim cıldırmak üzereyim lütfen bir el atın. Daha önce bir sıkıntısı yoktu bu şekilde sadece uygulamaları açıp kapattıktan sonra bu hale geliyor. 10 Saat boşta beklettiğimde aynı problemi yaşamadım.
Oyundan kaynaklı bir sorun olabilir.

Büyük ihtimalle PUBG Mobile kaynaklı bir sorun. Emülatör, yeni güncellemeden sonra kararsız çalışmaya başladı. Bende de durduk yere aniden kapandı birkaç kez. Oyuna girdiğinde hep aynı şey mi oluyor? Yoksa bazen mi oluyor?

Büyük ihtimalle PUBG Mobile kaynaklı bir sorun. Emülatör, yeni güncellemeden sonra kararsız çalışmaya başladı. Bende de durduk yere aniden kapandı birkaç kez. Oyuna girdiğinde hep aynı şey mi oluyor? Yoksa bazen mi oluyor?

Sürekli tekrarlıyor restart atmak zorunda kalıyorum
EDİT: Allah bin belasını versin. Bu Windows 8.1 ve Windows 10 Geçtiğim Güne. Tekrardan Windows 7 Geçtim. Sıkıntı Oyunun Emülatöründe Değil "Bellek sızıntısı meydana geliyor" Sıfır paketinden acılmış ramde bile aynı problemi yaptı başka uygulamalarda. Cözüm Windows 7

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı