2 GB RAM'e sahibim. Windows 8.1 kurulu bilgisayarıma ve arada kasıyor. Windows 10'nun eski sürümünü kuracağım. Şu an 8.1 C diskine kurulu, Windows 10'u D ye kurarsam bilgisayar açılışında hangisini kullanmak istediğim falan çıkar mı?
2 GB RAM'e sahibim. Windows 8.1 kurulu bilgisayarıma ve arada kasıyor. Windows 10'nun eski sürümünü kuracağım. Şu an 8.1 C diskine kurulu, Windows 10'u D ye kurarsam bilgisayar açılışında hangisini kullanmak istediğim falan çıkar mı?
Zamanında belli bir sürümü kullanıp kasmadığını düşündüyseniz indirip deneyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla 8.1'de kasan cihaz 10'da daha da kasma yapar.
Yok hocam zaten 7'den desktek kesildi ve kullanmamda zaten ama 8.1'in son sürümünde olduğu için bilgisayarda Chrome'da gezerken kasmalar oluyor yapmam gereken işi yapamıyorum hiçbir emilatörü açamıyorum.
Bilgisayarda Chrome'da gezerken kasmalar oluyor yapmam gereken işi yapamıyorum hiçbir emilatörü açamıyorum. Ayrıca Windows 10'un görünüşü güzel bende eski 2 GB RAM'de kasmayacak rahat bir sürüm kurmak istiyorum.