@Recep Baltaş abi OEM keyler tek kullanımlık değil mi? Format atınca KEY bir işe yaramayacaktır.
Bir örnek vererek daha iyi anlamak istiyorum. Şimdi Ben OEM key aldım. Temiz format attım ve Keyi kullandım. 3 Ay sonra PC'ye yine format atmak zorunda kaldım ve format attım. Aynı keyi yine kullanabileceğim.Hayır. Yanlış bilgi. OEM bilgiler tek bir sistemde kullanılabilir. Tek kullanımlık değildir. Öyle olsaydı kimse lisanslı bilgisayarına ikinci kez Windows kuramazdı.
Bir örnek vererek daha iyi anlamak istiyorum. Şimdi Ben OEM key aldım. Temiz format attım ve Keyi kullandım. 3 Ay sonra PC'ye yine format atmak zorunda kaldım ve format attım. Aynı keyi yine kullanabileceğim.
Tekrar Windows 10 kurulumundan sonra zaten key girmene bile gerek yok sistem otomatik internet üzerinden etkinleşir.Bir örnek vererek daha iyi anlamak istiyorum. Şimdi Ben OEM key aldım. Temiz format attım ve Keyi kullandım. 3 Ay sonra PC'ye yine format atmak zorunda kaldım ve format attım. Aynı keyi yine kullanabileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.