Windows 8.1 Virüsler Nasıl Silinir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkede bu maaşa çalışan hiç kimse bir işletim sistemine 500 lira dökecek kadar aptal değildir diye düşünüyorum. İnternetten indirip 2 dk.da formatladığımız sistemlerin içinde neden virüs olsun, anlamıyorum. Sonuçta onu da crackliyoruz.

Öncelikle; Windows 10, 500 ₺ değil. Evet, Microsoft'ta öyle ama N11 gibi sitelerde Windows 10 ürün anahtarı 20 ₺. Satıcıya yapılan yorumlara ve satıcının puanlarına dikkat edin, yeter. 20 ₺ olanlarında ise korsan kullanım sıkıntısı da yok, sadece Microsoft'tan destek alamıyorsunuz.

Oradan buradan indirdiğiniz sitedeki yazılımların içine virüs ekleyebiliyorlar ve antivirüs yazılımları da bunu algılayamayabiliyor. Sonuçta işletim sistemleri ve yazılımlar yamalanabiliyor. Antivirüsler de yamalanabilir, bunu unutmayın.

Zaten hiç kimse aptal olmadığı için N11'den 20 ₺'ye orijinal ürün anahtarı alıyor ya ;)

Kendi adına konuş, korsan kullanmamayı aptallık olarak görüyorsan asıl aptal olan sensin. Halen akıllanmayıp cracklediğin antivirüs yazılımını kullanıyorsun.

Hırsıza güvenlikçi kıyafeti verip senin dükkanı korumanı bekliyorsun.

Antivirüs satın almayacaksan ücretsiz muadillerine yönel. Windows 8.1'in teknik desteği bitti. Windows 10'a temiz kurulumla geç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı