Crack ile Windows etkinleştirme zararlı bir şey. Link çalışıyordu ama şimdi yazdım yayınlayan kişiye düzeltirler. Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bence hiçbiri mx linux gibi bir linux dağıtımı kurmanızı tavsiye ederim. Windows 7 ve 8 güvenlik güncellemesi almıyor, w10 o cihaz için çok zorlanır. Mx linux ile performans olarak çok fark olur
Eğer kabul ederseniz Windows 10'un RTM sürümünü kurabilirsiniz. Ancak Windows 10'un ilk çıkan versiyonu olduğundan bazı programların desteği olmaz (Microsoft Store vs.). Windows 8.1 halen kullanılabilir bir işletim sistemi ancak güvenlik güncellemesi almaz. Sisteminiz muhtemelen Windows 7 Home Basic ile çıkış yaptı. Bu nedenle Windows 7 kullanmanız çok iyi olur ancak Windows 8.1'de olduğu gibi güvenlik güncellemesi alamazsınız. Ayrıca bazı programların desteği yok.