Windows 8.1 vs Windows 7

RG Berat

Hectopat
Daha fazla  
GeForce 210 1 GB ekran kartı 4 GB DDR3 RAM i5 760 2.80 GHz işlemcim var. Tüm FPS ayarlarını yaparsam Windows 7 mi Windows 8.1 mi daha hızlı olur? Ve Windows 7'de güncel oyunlar oynanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 mecbur kalınmadıysa bu yılda kullanılmaz. 8.1 çok daha iyi olur. Performans ayarı yapmanıza bile gerek olmadan gayet iyi çalışıyor. 2 GB RAM'li Radeon HD 3450'li ve Pentium E6500'lü sisteme kurdum.

Ekran kartınız maksimum DirectX 10.1'i desteklediğinden güncel olan ve DirectX sürümü 10.1'den daha yüksek oyunları oynayamazsınız. Sisteminizde Windows 7 öneririm. Ancak desteği bittiği için kullanmak istemezseniz Windows 8.1 industry Pro'yu tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Salın artık W7'yi hala önerenler bile var, normalde sevmem değil ama öneren ve bu tür konular açan çok olduğu için artık soğuttu. Dostum W7 ile W8.1 arasında performans farkı neredeyse yok fakat 8.1 daha akıcı ve azıcık daha performanslı. Bunun yanında daha güncel.

GeForce 210 1 GB ekran kartı 4 GB DDR3 RAM i5 760 2.80 GHz işlemcim var. Tüm FPS ayarlarını yaparsam Windows 7 mi Windows 8.1 mi daha hızlı olur? Ve Windows 7'de güncel oyunlar oynanıyor mu?
İlk sorunuza cevabı olarak 8.1 diyebilirim. Ama oyun konusunda Windows 10 Threshold 1 öneririm. Arayüz dışında 8.1'den neredeyse farkı yok. Bazı uygulama ve oyunlar 10'un altında çalışmayabiliyor.

İlk sorunuza cevabı olarak 8.1 diyebilirim. Ama oyun konusunda Windows 10 threshold 1 öneririm. Arayüz dışında 8.1'den neredeyse farkı yok. Bazı uygulama ve oyunlar 10'un altında çalışmayabiliyor.

Windows 10 isteyen oyunları istese de açamaz.
Windows 8.1 kurun her türlü 7'yi geçiyor. Daha önce Windows 7 ve Windows 8.1 kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…