Windows 8.1 vs Windows 7

MrLupin

Kilopat
Yer
Çankırı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma format atacağım. Aklımda Windows 7 ve Windows 8.1 var. Windows 10'da sıkıntı çekerim. Hangisini yükleyeyim?

Sistem Özellikleri:
İşlemci: Intel Pentium G2030 3.00GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD6570
Ram: 4GB
SSD yok

Windows 7 güvenlik konusunda Windows 8.1'den zayıftır. (Desteği kesilmeden önce de öyleydi.) Ayrıca Windows 8.1, SSD teknolojisini algılamakla kalmayıp UEFI desteği bulunduruyor.

Driverlar varsa 8.1 kur, yoksa ve en iyi performansı (oyun gibi) almaya ihtiyacın yoksa da 8.1 kurabilirsin. Bunun haricinde Windows 7 kurulabilir.

Bir türlü UEFI kuramayışım yüzünden deli etti beni. BIOS'u da Legacy'ye almak içimden gelmiyor. 8.1 daha iyi. Hem 10 kadar da kastırmıyor sistemi, eski laptop uçuyor .
Ve bunu Windows 10 üzerinden yazmak Profil + işletim sistemi uyumsuzluğu
Windows 7 UEFI modunu desteklemiyor. Hiçbir şekilde kuramazsın. İnternetteki sahte yamalı imajlara güvenme.

Rahatlıkla windows 10 kurup kullanabilirsin. Benim sistemim 2gb ram intel core çift çekirdek 2400mhz. Hiç bir sorun olmadan kullanıyorum. Senin sisteminde hayli hayli elverişli kullanılır. Burda ki yorumlara bence kaygılanma. Zaten win 10un min sistem gereksinimi 2gb ram

Hocam ben daha önce kurmuştum. %100 disk sorunu falan vardı. Sıkıntı çektirdi. O yüzden geri Windows 7'ye dönmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…