Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum memnunum ama hiç uygun bir fotoğraf bulamadım. Görev çubuğuyla neredeyse hiçbir wallpaper yakışmıyor. Öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum memnunum ama hiç uygun bir fotoğraf bulamadım. Görev çubuğuyla neredeyse hiçbir wallpaper yakışmıyor. Öneriniz var mı?
5 548750 Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 8 Temmuz 2022 #2 Standart wallpaper en iyisi bence.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2022 #3 Bu uygun olacaktır sanırım.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 8 Temmuz 2022 #4 Hocam uygununu buIamıyosanız değistirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam uygununu buIamıyosanız değistirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 9 Temmuz 2022 #5 Sgm33 dedi: Hocam uygununu buIamıyosanız değistirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı rengi ve tonları bulmak çok uğraştırıyor. Keşke Windows 10 gibi siyah olsaydı görev çubuğu. 548750 dedi: Standart wallpaper en iyisi bence. Genişletmek için tıkla... Çok parlak oluyor hocam. Geceleri gözümü alıyor sap sarı.
Sgm33 dedi: Hocam uygununu buIamıyosanız değistirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynı rengi ve tonları bulmak çok uğraştırıyor. Keşke Windows 10 gibi siyah olsaydı görev çubuğu. 548750 dedi: Standart wallpaper en iyisi bence. Genişletmek için tıkla... Çok parlak oluyor hocam. Geceleri gözümü alıyor sap sarı.