Muharrem09 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Muharrem09 dedi: Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Eki Görüntüle 1077950 Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlanıp internet driverlarini güncelleyin, bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde halletmistim. Artı 0 Eksi
Muharrem09 dedi: Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Eki Görüntüle 1077950 Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlanıp internet driverlarini güncelleyin, bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde halletmistim.
gambitwastaken Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği Öğrencisi 22 Haziran 2021 #3 Klavyenin üstünde bir WI-FI tuşun var mı? Artı 0 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #4 Muharrem09 dedi: Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Eki Görüntüle 1077950 Genişletmek için tıkla... Tahminimce laptop kullanıyorsunuz. Modeli nedir laptopun? Driver yüklenmemiş yüksek ihtimal. Artı 0 Eksi
Muharrem09 dedi: Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Eki Görüntüle 1077950 Genişletmek için tıkla... Tahminimce laptop kullanıyorsunuz. Modeli nedir laptopun? Driver yüklenmemiş yüksek ihtimal.
ValiBey36 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.830 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 AF İşlemci INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı Biostar A302M Anakart 500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD 2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM LG 22MK400H Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2021 #5 Muharrem09 dedi: Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Eki Görüntüle 1077950 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girin, ağ bağdaştırıcılarına tıklayın. Ünlem görüyor musunuz? Artı 0 Eksi
Muharrem09 dedi: Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Eki Görüntüle 1077950 Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girin, ağ bağdaştırıcılarına tıklayın. Ünlem görüyor musunuz?
KS KS Muharrem09 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #6 The User 0 dedi: Tahminimce laptop kullanıyorsunuz. Modeli nedir laptopun? Driver yüklenmemiş yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... laptop kullanmıyorum ValiBey36 dedi: Aygıt yöneticisine girin, ağ bağdaştırıcılarına tıklayın. Ünlem görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... sadece ethernet ve bluetooth var wifi gözükmüyor gambitwastaken dedi: Klavyenin üstünde bir WI-FI tuşun var mı? Genişletmek için tıkla... yok Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Tahminimce laptop kullanıyorsunuz. Modeli nedir laptopun? Driver yüklenmemiş yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... laptop kullanmıyorum ValiBey36 dedi: Aygıt yöneticisine girin, ağ bağdaştırıcılarına tıklayın. Ünlem görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... sadece ethernet ve bluetooth var wifi gözükmüyor gambitwastaken dedi: Klavyenin üstünde bir WI-FI tuşun var mı? Genişletmek için tıkla... yok
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #7 Muharrem09 dedi: Laptop kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım PCI yada USB Wi-Fi kartı kullanıyorsunuz. Kartın modelini biliyorsanız yazar mısınız? Muharrem09 dedi: Sadece Ethernet ve Bluetooth var. Wi-Fi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Diğer aygıtlar gibi bir bölüm olması lazım. Orada olabilir belki. Artı 0 Eksi
Muharrem09 dedi: Laptop kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım PCI yada USB Wi-Fi kartı kullanıyorsunuz. Kartın modelini biliyorsanız yazar mısınız? Muharrem09 dedi: Sadece Ethernet ve Bluetooth var. Wi-Fi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Diğer aygıtlar gibi bir bölüm olması lazım. Orada olabilir belki.
KS KS Muharrem09 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 Zerolite dedi: Kablo ile bağlanıp internet driverlarini güncelleyin, bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde halletmistim. Genişletmek için tıkla... driver için program varmı ? nereden güncelleyeceğimi de söylersen sevinirim Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Kablo ile bağlanıp internet driverlarini güncelleyin, bende de aynı şekilde olmuştu bu şekilde halletmistim. Genişletmek için tıkla... driver için program varmı ? nereden güncelleyeceğimi de söylersen sevinirim
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #9 Muharrem09 dedi: Driver için program var mı? Nereden güncelleyeceğimi de söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Driverı kartın üreticisinden indirip kendin kurman lazım. Genellikle basit bir exe iniyor bilgisayara. Artı 0 Eksi
Muharrem09 dedi: Driver için program var mı? Nereden güncelleyeceğimi de söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Driverı kartın üreticisinden indirip kendin kurman lazım. Genellikle basit bir exe iniyor bilgisayara.
KS KS Muharrem09 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #10 driverları güncellersem sorun düzelir mi? Artı 0 Eksi