Muharrem09 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Windows 8.1'e geçtim ama sadece Ethernet ve Bluetooth gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #11 Muharrem09 dedi: Driverları güncellersem sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal evet. Belki başka sorun da olmuş olabilir ama driver gibi görünüyor. Artı 0 Eksi
Muharrem09 dedi: Driverları güncellersem sorun düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal evet. Belki başka sorun da olmuş olabilir ama driver gibi görünüyor.
KS KS Muharrem09 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #12 The User 0 dedi: Driverı kartın üreticisinden indirip kendin kurman lazım. Genellikle basit bir exe iniyor bilgisayara. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Driverı kartın üreticisinden indirip kendin kurman lazım. Genellikle basit bir exe iniyor bilgisayara. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #13 Hocam Driver Booster ile güncelleyebilirsiniz. Artı -3 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #14 Mrmorgan dedi: Hocam Driver Booster ile güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullanmayın ve önermeyin. Driver Booster yüzünden laptopum öldü tam uçurumdan kurtardım. Saçma driverlar kurup duruyor. Mahveder herşeyi. Artı 0 Eksi
Mrmorgan dedi: Hocam Driver Booster ile güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullanmayın ve önermeyin. Driver Booster yüzünden laptopum öldü tam uçurumdan kurtardım. Saçma driverlar kurup duruyor. Mahveder herşeyi.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #15 The User 0 dedi: Driver Booster kullanmayın ve önermeyin. Driver Booster yüzünden laptopum öldü tam uçurumdan kurtardım. Saçma driverlar kurup duruyor. Mahveder herşeyi. Genişletmek için tıkla... Ben en az 10-15 kere kullandım ama başıma hiç birşey gelmedi çok şükür. Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Driver Booster kullanmayın ve önermeyin. Driver Booster yüzünden laptopum öldü tam uçurumdan kurtardım. Saçma driverlar kurup duruyor. Mahveder herşeyi. Genişletmek için tıkla... Ben en az 10-15 kere kullandım ama başıma hiç birşey gelmedi çok şükür.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 22 Haziran 2021 #16 Mrmorgan dedi: Ben en az 10-15 kere kullandım ama başıma hiç birşey gelmedi çok şükür. Genişletmek için tıkla... Hocam risk almayın kaldırın direk. Siz de mağdur olmayın. Artı 0 Eksi
Mrmorgan dedi: Ben en az 10-15 kere kullandım ama başıma hiç birşey gelmedi çok şükür. Genişletmek için tıkla... Hocam risk almayın kaldırın direk. Siz de mağdur olmayın.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.501 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #17 The User 0 dedi: Hocam risk almayın kaldırın direk. Siz de mağdur olmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bildiğiniz iyi bir program var mı? Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Hocam risk almayın kaldırın direk. Siz de mağdur olmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bildiğiniz iyi bir program var mı?