SıradanBirÜye123 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 RAM 8 GB Ekran kartı AMD Radeon İşlemci Intel core i7 Merhaba bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum ama bir sorun var Wi-Fi'a nasıl bağlayacağımı bilmiyorum ve hayır Ethernet kullanamam.
Merhaba bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum ama bir sorun var Wi-Fi'a nasıl bağlayacağımı bilmiyorum ve hayır Ethernet kullanamam.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.735 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Temmuz 2024 #2 Ethernet girişi varsa, mecburen driver kurmanız gerekiyor. İlgili Wi-Fi driver sürücüsüne aşağıda ki linkten ulaşabilirsin; Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers for Windows 8.1* Ayrıca, eğer bilgisayarında internet yoksa başka bir bilgisayardan bu driver'ı indirip, flash sürücüsüne atıp o şekilde kurarsın. 32 bit ve 64 bit seçenekleri mevcut. Muhtemelen bu driver AMD için uyumlu olacaktır.
Ethernet girişi varsa, mecburen driver kurmanız gerekiyor. İlgili Wi-Fi driver sürücüsüne aşağıda ki linkten ulaşabilirsin; Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers for Windows 8.1* Ayrıca, eğer bilgisayarında internet yoksa başka bir bilgisayardan bu driver'ı indirip, flash sürücüsüne atıp o şekilde kurarsın. 32 bit ve 64 bit seçenekleri mevcut. Muhtemelen bu driver AMD için uyumlu olacaktır.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.172 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 4 Temmuz 2024 #3 S.Ganacci dedi: Ethernet girişi varsa, mecburen driver kurmanız gerekiyor. İlgili Wi-Fi driver sürücüsüne aşağıda ki linkten ulaşabilirsin; Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers for Windows 8.1* Ayrıca, eğer bilgisayarında internet yoksa başka bir bilgisayardan bu driver'ı indirip, flash sürücüsüne atıp o şekilde kurarsın. 32 bit ve 64 bit seçenekleri mevcut. Muhtemelen bu driver AMD için uyumlu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Telefonu kabloyla bağlayıp da internet paylaşabilir. Biz arkadaşla öyle yapmıştık driver kurmak için.
S.Ganacci dedi: Ethernet girişi varsa, mecburen driver kurmanız gerekiyor. İlgili Wi-Fi driver sürücüsüne aşağıda ki linkten ulaşabilirsin; Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers for Windows 8.1* Ayrıca, eğer bilgisayarında internet yoksa başka bir bilgisayardan bu driver'ı indirip, flash sürücüsüne atıp o şekilde kurarsın. 32 bit ve 64 bit seçenekleri mevcut. Muhtemelen bu driver AMD için uyumlu olacaktır. Genişletmek için tıkla... Telefonu kabloyla bağlayıp da internet paylaşabilir. Biz arkadaşla öyle yapmıştık driver kurmak için.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.735 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Temmuz 2024 #4 Kerim Demirkaynak dedi: Telefonu kabloyla bağlayıp da internet paylaşabilir. Biz arkadaşla öyle yapmıştık driver kurmak için. Genişletmek için tıkla... Aynen o şekilde de olabilir.
Kerim Demirkaynak dedi: Telefonu kabloyla bağlayıp da internet paylaşabilir. Biz arkadaşla öyle yapmıştık driver kurmak için. Genişletmek için tıkla... Aynen o şekilde de olabilir.