rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 25 Eylül 2022 #1 İyi akşamlar. Windows 8.1 indirdim. Driver'i de yükledim. Bağlanıyor ama ünlem işareti var. Baktığımda IPv4 ve IPv6 erişimi yok. Bu nasıl düzelir?
İyi akşamlar. Windows 8.1 indirdim. Driver'i de yükledim. Bağlanıyor ama ünlem işareti var. Baktığımda IPv4 ve IPv6 erişimi yok. Bu nasıl düzelir?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 25 Eylül 2022 #2 rydn dedi: İyi akşamlar. Windows 8.1 indirdim. Driver'i de yükledim. Bağlanıyor ama ünlem işareti var. Baktığımda IPv4 ve IPv6 erişimi yok. Bu nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Ben 8.1 kullanırken sorun bende de vardı. İnternet ayarlarından bir şeyi açınca düzeliyordu. Emin değilim hatırlamıyorum.
rydn dedi: İyi akşamlar. Windows 8.1 indirdim. Driver'i de yükledim. Bağlanıyor ama ünlem işareti var. Baktığımda IPv4 ve IPv6 erişimi yok. Bu nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Ben 8.1 kullanırken sorun bende de vardı. İnternet ayarlarından bir şeyi açınca düzeliyordu. Emin değilim hatırlamıyorum.