kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Merhaba daha 10 dakika önce Windows 8.1 yükledik de Wi-Fi yok. Nasıl açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #2 USB olarak Wi-Fi adaptörü takılı mı?
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #3 kenanbirkan dedi: Merhaba daha 10 dakika önce Windows 8.1 yükledik de Wi-Fi yok. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklü mü?
kenanbirkan dedi: Merhaba daha 10 dakika önce Windows 8.1 yükledik de Wi-Fi yok. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Sürücüsü yüklü mü?
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #4 Ercü dedi: Sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki nasıl bakacağım. Rexie dedi: USB olarak Wi-Fi adaptörü takılı mı? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörüm yok.
Ercü dedi: Sürücüsü yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki nasıl bakacağım. Rexie dedi: USB olarak Wi-Fi adaptörü takılı mı? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörüm yok.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #5 kenanbirkan dedi: Bilmiyorum ki nasıl bakacağım. Wi-Fi adaptörüm yok. Genişletmek için tıkla... Eğer Wi-Fi kartınızda yoksa Wi-Fi kullanamazsınız. Ethernet kablonuz varsa Ethernet ile bağlanın internete.
kenanbirkan dedi: Bilmiyorum ki nasıl bakacağım. Wi-Fi adaptörüm yok. Genişletmek için tıkla... Eğer Wi-Fi kartınızda yoksa Wi-Fi kullanamazsınız. Ethernet kablonuz varsa Ethernet ile bağlanın internete.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Şubat 2022 #6 kenanbirkan dedi: Wi-Fi adaptörüm yok. Genişletmek için tıkla... Eğer yoksa nasıl kullanmayı düşünüyorsun? Cevabı kendin vermişsin.
kenanbirkan dedi: Wi-Fi adaptörüm yok. Genişletmek için tıkla... Eğer yoksa nasıl kullanmayı düşünüyorsun? Cevabı kendin vermişsin.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #7 Ethernet alıp bunu yüklesem düzelir mi ? Intel® PROSet/Kablosuz Yazılımı için Sürücüler ve Windows 8.1* erme dedi: Eğer yoksa nasıl kullanmayı düşünüyorsun? Cevabı kendin vermişsin. Genişletmek için tıkla... Rexie dedi: Eğer Wi-Fi kartınızda yoksa Wi-Fi kullanamazsınız. Ethernet kablonuz varsa Ethernet ile bağlanın internete. Genişletmek için tıkla...
Ethernet alıp bunu yüklesem düzelir mi ? Intel® PROSet/Kablosuz Yazılımı için Sürücüler ve Windows 8.1* erme dedi: Eğer yoksa nasıl kullanmayı düşünüyorsun? Cevabı kendin vermişsin. Genişletmek için tıkla... Rexie dedi: Eğer Wi-Fi kartınızda yoksa Wi-Fi kullanamazsınız. Ethernet kablonuz varsa Ethernet ile bağlanın internete. Genişletmek için tıkla...
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 15 Şubat 2022 #8 Ethernet alamazsınız. Wi-Fi adaptörü alırsınz. Alırsanız muhtemelen yüklemeden de çalışacaktır.
kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #9 erme dedi: Ethernet alamazsınız. Wi-Fi adaptörü alırsınz. Alırsanız muhtemelen yüklemeden de çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu diyecektim pardon. erme dedi: Ethernet alamazsınız. Wi-Fi adaptörü alırsınz. Alırsanız muhtemelen yüklemeden de çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir de PC laptop.
erme dedi: Ethernet alamazsınız. Wi-Fi adaptörü alırsınz. Alırsanız muhtemelen yüklemeden de çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosu diyecektim pardon. erme dedi: Ethernet alamazsınız. Wi-Fi adaptörü alırsınz. Alırsanız muhtemelen yüklemeden de çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir de PC laptop.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #10 kenanbirkan dedi: Merhaba daha 10 dakika önce Windows 8.1 yükledik de Wi-Fi yok. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Dizüstü mü, masaüstümü kullanıyorsunuz ?
kenanbirkan dedi: Merhaba daha 10 dakika önce Windows 8.1 yükledik de Wi-Fi yok. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Dizüstü mü, masaüstümü kullanıyorsunuz ?