Windows 8.1 wifi sınırlı bağlantı sorunu çözümü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dogukan Aydogdu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün Windows 8.1 yüklemiştim ethernet kablosuyla internete bağlanır iken wi-fi ile bağlandığımda sınırlı bağlantı yazıyordu ve araştırdım uğraştım işinize yarar diye düşündüğüm videoyu çektim.
İyi günler. Sorun düzelmedi ise yorum olarak belirtin.

Video kaldırıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Sizin bahsettiğiniz sınırlı yazdığı halde internete bağlanıyordu demişsiniz. Benimkinde ise sınırlı yazıyor ve internete bağlanılamıyor. Youtube açıklamada yazıyor . Açıklama videoda da var iyi günler. Bu arada yorumunuzu düzenlerseniz sevinirim tek bir programla çözebilirsiniz diye bir şey yoktur ben linkte verdiğiniz programı da kullandım sorunu bilmeden anlamadan veya tam zıt bir konuya yorum yapıyorsunuz okumadan, dinlemeden ,izlemeden.

Son düzenleme:
Sizin videoda bahsettiğiniz çözüm ayrı, daha çok kablo ile alakalı oluyor bu tür sorunlar. Mesajımı düzenlememe gerek yok, faydalı bilgi vermek için ayrıyetten konu açmama gerek yok. Alakalı konu olduğu için paylaşayım dedim. Site dışı link vb. olmadığı için düzenlememe gerek yok dediğim gibi, emeğinize saygım var burada amacım konunuzu, yardım içerikli paylaşımınızı kötülemek değil.

İyi forumlar.

Teşekkürler bu arada belirteyim ben bu linkteki repair eden programı da kullanmıştım çözüm vermemişti yani son umut olarak kurcalamıştım ve sorunu çözmüştüm işe yarar diye video hazırladım belirteyim istedim.

Video kaldırıldı ve içerisinde metin editörü açılıp yazı yazılan videoların çözüm ya da cevap olarak verilmesi yasaklandı. Videoda ağ bağdaştırıcı etkinliğini devre dışı bırakıp tekrar devreye alıyorsunuz ve kurulu olmayan sürücüleri Donanım Kimliği ile bulup kuruyorsunuz. Gereksiz bir video. 2 satır yazı ile de anlatılabilir. Hit için video çekmiş akıllının biri. Konu da kapanmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…