Windows 8.1 Windows 10 Güncelleme Sorunu

Clipper

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 hala böyle. Ne zaman gelir acaba ya da hiç gelmez mi ? Lisanslı ürün, kullanıyorum. İki gündür hep 5.80 gb Windows BT klasörü. Yoksa setuba basarsam kurulur mu
?

Windows 10 Media Creation Tool indirin, yükseltme yapın. İşlem tamam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi ki. Ancak ilk olarak yükseltme yapın. Temiz kurulum isterseniz, yükseltme işleminden sonra yapabilirsiniz. Etkinleşmeme gibi bir sıkıntı olmuyor. Ben bizzat böyle yaptım.

Şuan indirdim Windows WS klasörü geldi, ama Windows BT'de 1.48 gb kaldı geri kalan silindi.Çünkü kurulumu iptal ettim.

Şuan Media Creation Toll ile yükseltiyim mi ?

Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, Yükseltme'yi seçtikten sonra karşınıza 3 tane seçenek çıkacak. Bunlardan 1.yi seçtiyseniz ( varsayılan da seçili 1. seçenek oluyor ) dosyalarınız korunacaktır. 2.'yi seçtiyseniz sadece programlarınız, eğer ki 3.yü seçtiyseniz bütün her şeyiniz silinecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…