noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Windows 10 transformation pack 7.0 yükledim fakat çok da bir şey değişmedi bana gerçekten Windows 10 gibi hissettirecek bir tema lazım.
Windows 10 transformation pack 7.0 yükledim fakat çok da bir şey değişmedi bana gerçekten Windows 10 gibi hissettirecek bir tema lazım.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Direkt Windows 10 yükleyebilirsiniz. Temalar zaten bilgisayarı yeteri kadar yoruyor.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 6 Haziran 2021 #3 StartIsBack ile başlat menüsünü aynısı yapabilirsiniz, diğerlerini bilmiyorum.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 noXtenn dedi: Windows 10 transformation pack 7.0 yükledim fakat çok da bir şey değişmedi bana gerçekten Windows 10 gibi hissettirecek bir tema lazım. Genişletmek için tıkla... Direk Windows 10 yükleyin? Aynısını bulmak imkansız bulunsa telif yiyebilir telif haklarını tam bilmiyorum ama bence yer.
noXtenn dedi: Windows 10 transformation pack 7.0 yükledim fakat çok da bir şey değişmedi bana gerçekten Windows 10 gibi hissettirecek bir tema lazım. Genişletmek için tıkla... Direk Windows 10 yükleyin? Aynısını bulmak imkansız bulunsa telif yiyebilir telif haklarını tam bilmiyorum ama bence yer.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 6 Haziran 2021 #5 mantion dedi: Direkt Windows 10 yükleyebilirsiniz. Temalar zaten bilgisayarı yeteri kadar yoruyor. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Direk Windows 10 yükleyin? Aynısını bulmak imkansız bulunsa telif yiyebilir telif haklarını tam bilmiyorum ama bence yer. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bilgisayarı yeterli olmayabilir.
mantion dedi: Direkt Windows 10 yükleyebilirsiniz. Temalar zaten bilgisayarı yeteri kadar yoruyor. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Direk Windows 10 yükleyin? Aynısını bulmak imkansız bulunsa telif yiyebilir telif haklarını tam bilmiyorum ama bence yer. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bilgisayarı yeterli olmayabilir.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #6 Silinen üye dedi: Direk Windows 10 yükleyin? Aynısını bulmak imkansız bulunsa telif yiyebilir telif haklarını tam bilmiyorum ama bence yer. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımda 2 kere Windows 10 denedim ama oyunlar vs. çok kasıyor.
Silinen üye dedi: Direk Windows 10 yükleyin? Aynısını bulmak imkansız bulunsa telif yiyebilir telif haklarını tam bilmiyorum ama bence yer. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarımda 2 kere Windows 10 denedim ama oyunlar vs. çok kasıyor.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #7 Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşın bilgisayarı yeterli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Temalar kastıracağına Windows 10 kastırsın.
Webcam kullanan insan dedi: Arkadaşın bilgisayarı yeterli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Temalar kastıracağına Windows 10 kastırsın.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #8 mantion dedi: Direkt Windows 10 yükleyebilirsiniz. Temalar zaten bilgisayarı yeteri kadar yoruyor. Genişletmek için tıkla... Şu anki tema güzel fakat bana gerçekten iyisi lazım çünkü arama sekmesi vs. çok dandik.
mantion dedi: Direkt Windows 10 yükleyebilirsiniz. Temalar zaten bilgisayarı yeteri kadar yoruyor. Genişletmek için tıkla... Şu anki tema güzel fakat bana gerçekten iyisi lazım çünkü arama sekmesi vs. çok dandik.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #9 noXtenn dedi: Benim bilgisayarımda 2 kere Windows 10 denedim ama oyunlar vs. çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla Windows 10 istiyorsanız modlu Windows 10 deneyin.
noXtenn dedi: Benim bilgisayarımda 2 kere Windows 10 denedim ama oyunlar vs. çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Çok fazla Windows 10 istiyorsanız modlu Windows 10 deneyin.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #10 mantion dedi: Temalar kastıracağına Windows 10 kastırsın. Genişletmek için tıkla... Yalnız abicim temalar yormuyor bile bilgisayarı fakat Windows 10 100 FPS aldığım oyunda 20-30 veriyor. Silinen üye dedi: Çok fazla Windows 10 istiyorsanız modlu Windows 10 deneyin. Genişletmek için tıkla... Performance Edition diye bir şey denedim ama nafile bilgisayar resmen yemin etmiş olmaz diye .
mantion dedi: Temalar kastıracağına Windows 10 kastırsın. Genişletmek için tıkla... Yalnız abicim temalar yormuyor bile bilgisayarı fakat Windows 10 100 FPS aldığım oyunda 20-30 veriyor. Silinen üye dedi: Çok fazla Windows 10 istiyorsanız modlu Windows 10 deneyin. Genişletmek için tıkla... Performance Edition diye bir şey denedim ama nafile bilgisayar resmen yemin etmiş olmaz diye .