gemerekliaslan Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #11 Windows 10 Windows 8'den daha hafif diye biliyorum ama nasıl kasiyor anlamadım. Bence driverlarınızı doğru yukleyip tekrar Windows 10 deneyin. Ben XP kullanan HP laptop uma Windows 10 kurmuştum onda bile mükemmel performans aldım.
Windows 10 Windows 8'den daha hafif diye biliyorum ama nasıl kasiyor anlamadım. Bence driverlarınızı doğru yukleyip tekrar Windows 10 deneyin. Ben XP kullanan HP laptop uma Windows 10 kurmuştum onda bile mükemmel performans aldım.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #12 gemerekliaslan dedi: Windows 10 Windows 8'den daha hafif diye biliyorum ama nasıl kasiyor anlamadım. Bence driverlarınızı doğru yukleyip tekrar Windows 10 deneyin. Genişletmek için tıkla... Her türlü şeyi yaptım olmuyor bende istiyorum çalıştırsın oynatsın yapsın etsin fakat olmuyor.
gemerekliaslan dedi: Windows 10 Windows 8'den daha hafif diye biliyorum ama nasıl kasiyor anlamadım. Bence driverlarınızı doğru yukleyip tekrar Windows 10 deneyin. Genişletmek için tıkla... Her türlü şeyi yaptım olmuyor bende istiyorum çalıştırsın oynatsın yapsın etsin fakat olmuyor.
gemerekliaslan Decapat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #13 noXtenn dedi: Her türlü şeyi yaptım olmuyor bende istiyorum çalıştırsın oynatsın yapsın etsin fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Edison 999. denemeden sonra ampul ü bulmuş bence birkaç kez daha deneyebilirsiniz
noXtenn dedi: Her türlü şeyi yaptım olmuyor bende istiyorum çalıştırsın oynatsın yapsın etsin fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Edison 999. denemeden sonra ampul ü bulmuş bence birkaç kez daha deneyebilirsiniz