cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Palmont 14 Ağustos 2021 #1 Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltirken böyle bir hata almaktayım, sebebi nedir? Önceden yapmıştım ama şimdi olmuyor. Sistem: Intel i5 3470 3.2 GHz. AMD HD 7570 2 GB. 8 GB RAM. Gigabyte H61M-S1
Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltirken böyle bir hata almaktayım, sebebi nedir? Önceden yapmıştım ama şimdi olmuyor. Sistem: Intel i5 3470 3.2 GHz. AMD HD 7570 2 GB. 8 GB RAM. Gigabyte H61M-S1
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Silinen üye dedi: Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltirken böyle bir hata almaktayım, sebebi nedir? Önceden yapmıştım ama şimdi olmuyor. Sistem: Intel i5 3470 3.2 GHz. AMD HD 7570 2 GB. 8 GB RAM. Gigabyte H61M-S1 Eki Görüntüle 1137564 Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'su oluşturup öyle yükseltmeyi deneyin.
Silinen üye dedi: Windows 8.1'den Windows 10'a yükseltirken böyle bir hata almaktayım, sebebi nedir? Önceden yapmıştım ama şimdi olmuyor. Sistem: Intel i5 3470 3.2 GHz. AMD HD 7570 2 GB. 8 GB RAM. Gigabyte H61M-S1 Eki Görüntüle 1137564 Genişletmek için tıkla... Windows 10 ISO'su oluşturup öyle yükseltmeyi deneyin.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 14 Ağustos 2021 #3 Format atarak geçin. Daha az zamanızı alır.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #4 Yükseltme aracı C diskine log dosyası bırakmış mı? Bıraktıysa buraya ekler misiniz?
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Palmont 14 Ağustos 2021 #5 AJFA dedi: Yükseltme aracı C diskine log dosyası bırakmış mı? Bıraktıysa buraya ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Direkt USB'den yapıyorum.
AJFA dedi: Yükseltme aracı C diskine log dosyası bırakmış mı? Bıraktıysa buraya ekler misiniz? Genişletmek için tıkla... Direkt USB'den yapıyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #6 Silinen üye dedi: Direkt USB'den yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonuçta Boot etmeden yapıyorsunuz, ISO içerisindeki exe'yi çalıştırıyorsunuz. C'de dosyalar çıkıyor diye biliyorum.
Silinen üye dedi: Direkt USB'den yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Sonuçta Boot etmeden yapıyorsunuz, ISO içerisindeki exe'yi çalıştırıyorsunuz. C'de dosyalar çıkıyor diye biliyorum.
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Palmont 14 Ağustos 2021 #7 AJFA dedi: Sonuçta boot etmeden yapıyorsunuz, ISO içerisindeki Exe'yi çalıştırıyorsunuz. C'de dosyalar çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ekran geliyor, %70'lere geldiği zaman başarısız oluyor ama diskte bulamadım öyle bir şey. Dosya Ekleri Adsız.png 562,1 KB · Görüntüleme: 144
AJFA dedi: Sonuçta boot etmeden yapıyorsunuz, ISO içerisindeki Exe'yi çalıştırıyorsunuz. C'de dosyalar çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ekran geliyor, %70'lere geldiği zaman başarısız oluyor ama diskte bulamadım öyle bir şey.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #8 Silinen üye dedi: Bu ekran geliyor, %70'lere geldiği zaman başarısız oluyor ama diskte bulamadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Gizli klasörleri göster seçeneğini açıp bakıyorsunuz değil mi? Aşağıdaki bağlantıdaki örnekte olduğu gibi klasörler olmalı: Windows 10 upgrade log files list - gHacks Tech News The guide provides you with a list of upgrade related error logs that Windows 10 generates during the various phases of the upgrade process. www.ghacks.net Windows'da Dosya Gezgini - Microsoft Desteği Windows'da Dosya Gezgini bulup açın ve dosya ve klasörleri sabitleyip kaldırarak Hızlı erişimi özelleştirin. support.microsoft.com "setuperr.log" diye bir log dosyası varsa işimize yarar. Umarım bulabiliriz.
Silinen üye dedi: Bu ekran geliyor, %70'lere geldiği zaman başarısız oluyor ama diskte bulamadım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Gizli klasörleri göster seçeneğini açıp bakıyorsunuz değil mi? Aşağıdaki bağlantıdaki örnekte olduğu gibi klasörler olmalı: Windows 10 upgrade log files list - gHacks Tech News The guide provides you with a list of upgrade related error logs that Windows 10 generates during the various phases of the upgrade process. www.ghacks.net Windows'da Dosya Gezgini - Microsoft Desteği Windows'da Dosya Gezgini bulup açın ve dosya ve klasörleri sabitleyip kaldırarak Hızlı erişimi özelleştirin. support.microsoft.com "setuperr.log" diye bir log dosyası varsa işimize yarar. Umarım bulabiliriz.
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Palmont 14 Ağustos 2021 #9 sasaa.rar drive.google.com Buyurun.
Erhntpz Zeptopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #10 bende hp laptop örjinal windows 8 yukseltmek istedi ama %73 den sonra windows 10 yuklemesi basarıs oldu diye hata verıyor
bende hp laptop örjinal windows 8 yukseltmek istedi ama %73 den sonra windows 10 yuklemesi basarıs oldu diye hata verıyor