Doğuşcan Kılıç Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2015 #1 Merhaba Windows 8.1 iletim sistemli cihazıma bugün sağ alt köşede Windows 10'u satın alın diye bir şey çıktı Ücretsiz Yükseltmenizi Revize Edin diye. Ama benim Windows sürümüm korsan, Windows 10 a geçebilir miyim geçersem bir problem çıkar mı ? Şimdiden Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2015
Merhaba Windows 8.1 iletim sistemli cihazıma bugün sağ alt köşede Windows 10'u satın alın diye bir şey çıktı Ücretsiz Yükseltmenizi Revize Edin diye. Ama benim Windows sürümüm korsan, Windows 10 a geçebilir miyim geçersem bir problem çıkar mı ? Şimdiden Teşekkürler.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Haziran 2015 #2 Windows 10'u Alın Bildirimi Nedir? Ücretsiz Rezervasyon Ne Anlama Gelir? | Technopat Sosyal Cevaplar burada var okuyun.
Windows 10'u Alın Bildirimi Nedir? Ücretsiz Rezervasyon Ne Anlama Gelir? | Technopat Sosyal Cevaplar burada var okuyun.