Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 5 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben Windows 7 Usb Dvd Download Toolbar programını kullandım ancak bir türlü bilgisayarımdan usb yardımı ile boot edemiyorum. Başka bir boot programı var mıdır?
Merhaba arkadaşlar ben Windows 7 Usb Dvd Download Toolbar programını kullandım ancak bir türlü bilgisayarımdan usb yardımı ile boot edemiyorum. Başka bir boot programı var mıdır?
Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 5 Ağustos 2014 #3 Silinen üye dedi: Hata mesajı mı veriyor? Yoksa Usb bellekten hiç mi başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç başlamıyor. Galiba ben usb cihazımı boot edemedim Yardım edecek olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2014
Silinen üye dedi: Hata mesajı mı veriyor? Yoksa Usb bellekten hiç mi başlamıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç başlamıyor. Galiba ben usb cihazımı boot edemedim Yardım edecek olan var mı?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Ağustos 2014 #4 Windows 8 ISO'sunu USB'ye atmak için program | Technopat Sosyal
Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 5 Ağustos 2014 #5 Pekala sağ olun ben gerekli programı buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hepinize teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz...
Pekala sağ olun ben gerekli programı buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hepinize teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz...