Son Osmanlı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2013 #1 Windows 8.1 de deneyim dizini yok bulamadım.Var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2013
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Temmuz 2013 #2 Ben de baktım, yok. Demek ki Windows 8.1 ile yeni bir deneyim dizini gelecek Yine ağlayanlar göreceğiz puanım düşük diye...
Ben de baktım, yok. Demek ki Windows 8.1 ile yeni bir deneyim dizini gelecek Yine ağlayanlar göreceğiz puanım düşük diye...
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2013 #3 Microsoft'un bu saçmalığa son verme ihtimali de var.
Son Osmanlı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Ben de baktım, yok. Demek ki Windows 8.1 ile yeni bir deneyim dizini gelecek Yine ağlayanlar göreceğiz puanım düşük diye... Genişletmek için tıkla... Beklemek gerek hep farklı işler peşinde Microsoft.
Recep Baltaş dedi: Ben de baktım, yok. Demek ki Windows 8.1 ile yeni bir deneyim dizini gelecek Yine ağlayanlar göreceğiz puanım düşük diye... Genişletmek için tıkla... Beklemek gerek hep farklı işler peşinde Microsoft.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Temmuz 2013 #5 Oğuzhan Ünver dedi: Microsoft'un bu saçmalığa son verme ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Saçmalık da olsa bazılarının uyanmasını sağladı. Bir de donanım sektörünü ateşliyor
Oğuzhan Ünver dedi: Microsoft'un bu saçmalığa son verme ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Saçmalık da olsa bazılarının uyanmasını sağladı. Bir de donanım sektörünü ateşliyor