N Netrox Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #1 Bilgisayarım dünden beri böyle. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2015
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 20 Temmuz 2015 #2 Güncelleme yüklerken mi böyle diyor yoksa normal açılırken mi?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 20 Temmuz 2015 #3 Korsan kullanıyorsanız normaldir.
alpayguzbey Hectopat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 341 Çözümler 1 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2015 #4 Detaylı bilgi verin. Ne yaparken oldu? Eğer güncelleme yaparken ise güç tuşuna basılı tutup kapat sonra yeniden aç.
Detaylı bilgi verin. Ne yaparken oldu? Eğer güncelleme yaparken ise güç tuşuna basılı tutup kapat sonra yeniden aç.
N Netrox Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #5 Bende bilmiyorum nasıl olduğunu durduk yere windows hazırlanıyor bilgisayarı kapatmayın yazısı çıktı ve 2 gündür aynı şey var ekranda bilgisayarı en az on kere kapatıp açtım ama hep o yazı var ne yapmam gerekiyor
Bende bilmiyorum nasıl olduğunu durduk yere windows hazırlanıyor bilgisayarı kapatmayın yazısı çıktı ve 2 gündür aynı şey var ekranda bilgisayarı en az on kere kapatıp açtım ama hep o yazı var ne yapmam gerekiyor
CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #6 Muhtemelen bilgisayarın sisteminde eksik dosya vardır. O yüzden sistem açmıyordur. Ya sıfırdan format atın ya da linkte ki gibi onarma yapın. - UEFI Bootloader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal
Muhtemelen bilgisayarın sisteminde eksik dosya vardır. O yüzden sistem açmıyordur. Ya sıfırdan format atın ya da linkte ki gibi onarma yapın. - UEFI Bootloader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal