Windows 8.1 Woflteam kasma sorunu

ali1346

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım windows 7 idi. Ben windowsu 8.1 e yükselttim . Windows 8.1 e yükselttikten sonra wolfteam kasmaya başladı . Windows 7 de hiç kasmiyordu . ( windows 8 .1 o kendim kurdum )

Windows ve sürücü güncellemelerini yapın. Ekran kartı güncellemesi var ise yap. Sürücüyü kurmadı isen kur. Fanlar tozlanmış ise temizle.

Windows ve sürücü güncellemelerini yapın. Ekran kartı güncellemesi var ise yap. Sürücüyü kurmadı isen kur. Fanlar tozlanmış ise temizle.
Kardeşim ben windows güncellemelerini yaptım. Ekran kartı güncellemesini de benim ekran kartı eski ( radeon x1650 series ) sürücüsünün windows 8.1 ile uyumlu değildi , uyumluluk modundan windows vistaya göre yaptım bi sorun olur mu ? Bide diğer sürücüleri güncüllemek için bi program önerir misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 de tam olarak stabil çalışmıyor Wolfteam. Benimde kardeşim oynuyor o oyunu diğer bilgisayara kurduğumda ( Windows 7 olandan kaldırım 8.1 olana kurduğumda) kasmalar hissettim. Windows sürücüler herşey güncel. Ve sistemde oyunun istediği gereksinimleri fazlasıyla karşılıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı